Η ήττα-σοκ από τον Προμηθέα Πάτρας στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας φαίνεται πως θα φέρει εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» και να τελειώσει άδοξα και η τρίτη του θητεία στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

 Οι ήττες από τη Βιλερμπάν, τη Μιλάνο και τη Χίμκι φαίνεται πως είχαν… ξεχαστεί μετά τις νίκες με την Αναντολού Εφές και τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, αλλά στη συνέχεια ήρθε ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα, με τον οποίο χάθηκε και ένας στόχος των «πρασίνων» (Κύπελλο). Αυτός ο αποκλεισμός σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας, φαίνεται πως ήταν καθοριστικά για παρθεί η απόφαση οι δύο πλευρές να μην συνεχίσουν μαζί. Εφόσον οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, ο Γιώργος Βόβορας πιθανότατα θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο προσεχές παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

 Μάλιστα, την πόρτα της εξόδου θα ακολουθήσουν και ο Μπεν Μπεντίλ και ο Ράιον Μπράουν που είναι εδώ και καιρό ξένα σώματα στην ομάδα.