Καλά λένε… όλα είναι πιθανά και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά κάτι. Το εννοεί ο ποιητής; Ό,τι ποτέ κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος για τίποτα κι εκεί που κάτι θεωρείται δεδομένο, μπορεί σε ένα δευτερόλεπτο να αλλάξει και να έρθουν τα πάνω, κάτω. Σας προβληματίσαμε ε; Για να μην σας κουράζουμε να πάμε κατευθείαν στο ψητό. Σενάρια αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να γίνει πολύ σύντομα μια απόλυτη ανατροπή και ομάδα να αφήσει ελεύθερο παίκτη, που έκλεισε πρόσφατα και μάλιστα μετά βαΐων και κλάδων!

Πως γίνεται αυτό; Είπαμε όλα γίνονται. Βέβαια ίσως ξαναρωτήσετε… “Πως είναι δυνατόν μια ομάδα να κλείνει έναν εγνωσμένης αξίας παίκτη, ο οποίος είναι από το πάνω ράφι και ξαφνικά να μην της κάνει και να σκέφτεται σοβαρά να τον αφήσει ελεύθερο;

Είπαμε όμως, ότι όλα είναι πιθανά. Οι αιτίες είναι πολλές. Μπορεί τελικά η μεταγραφή αυτή να μην ταίριαζε με τον σχεδιασμό που είχε κάνει ο προπονητής. Μπορεί  να μην κολλούσε στην ομάδα και σαν στυλ και σαν χαρακτήρας.

Μπορεί… μπορεί… μπορεί… Τα μπορεί είναι πολλά. Το θέμα είναι όμως, ότι στην ομάδα σκέφτονται σοβαρά να μην προχωρήσουν το deal και η μεταγραφή να μην πάρει ποτέ σάρκα και οστά.

Tags:
The Insider