Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Insider είναι μέσα στα γεγονότα. Και ό,τι γράφει έχει βάση. Λοιπόν, θα αγγίξουμε ένα θέμα το οποίο δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς, αλλά θεωρείται σίγουρο.

Σας έχουμε πει ότι στην ΕΟΚ θα υπάρξουν αλλαγές. Πολλές, όχι λίγες. Εκ βάθρων. Θα γίνουν πράγματα που δεν τα περιμένατε και θα έχουν άμεση επίδραση στο ελληνικό μπάσκετ. Διότι αν δεν σπάσεις αυγά δε μπορείς να φτιάξεις ομελέτα.

Το θέμα της διαιτησίας είναι πολύ ευαίσθητο και στην Ομοσπονδία το χειρίζονται με προσοχή και σοβαρότητα. Εξετάζουν όλες τις παραμέτρους διότι πολύ απλά δεν έχουν απολύτως καμία διάθεση να βρεθούν στη «γωνία» και να τους χτυπάνε. Ξέρουν καλά ότι σε οτιδήποτε γίνεται, θα βρεθούν στη «μέση».

Θα υπάρξει, όμως και μια αλλαγή την οποία δεν περίμενε κανείς: Και ο Insider σας αποκαλύπτει ότι η ΕΟΚ αποφάσισε να αυξήσει κατά τρία χρόνια το ηλικιακό όριο των διαιτητών και από τα 50 να το πάει στα 53 χρόνια!

Φαντάζεστε τι πρόκειται να επακολουθήσει και πόσα αλλάζουν; Αλλά και πιθανές αντιδράσεις από παλαιότερους διαιτητές που τους άγγιξε το ηλικιακό όριο;

Για να δούμε λοιπόν την ανταπόκριση αλλά και τις αντιδράσεις που θα προκληθούν.