Οι φήμες που κυκλοφορούν για ομάδα της Basket League και το μέλλον της έχουν φτάσει στ’ αυτιά όλων σας. Ο Insider όμως έχει το ρεπορτάζ και θα σας το δώσει από Απρίλιο μήνα για να μην πείτε μετά ότι δεν σας τα είπε.

Οι φήμες αυτές αποτελούν τη μισή αλήθεια! Κι αυτό σημαίνει περισσότερο ότι αποτελούν «ευσεβή πόθο» εκείνου που τις διασπείρει. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αν θα τελεσφορήσουν εξαρτάται από τις διαθέσεις και τις προθέσεις του μεγαλομετόχου. Αυτός αποφασίζει. Και θα αποφασίσει.

Στα διάφορα στέκια της περιοχής κυκλοφορεί ήδη η κουβέντα ότι «ο πρώην προπονητής αναλαμβάνει από του χρόνου την ομάδα». Και όχι μόνο αυτό… Διάφοροι παριστάνουν και τους αντ’ αυτού. Και σπεύδουν να συγκεντρώνουν και… προσωπικό για την επόμενη μέρα. Αυτά είναι τρομερά πράγματα καθώς δεν υπάρχει κάποια ένδειξη αποχώρησης του ιδιοκτήτη.

Πως γίνεται να μην υπάρχει ένδειξη αποχώρησης αλλά να γίνονται τέτοιες διεργασίες. Πολύ συνωμοσία έχει πέσει αδερφάκι μου. Αλλά θα σας τα εξηγήσει όλα ο Insider.

Ποιο είναι το πλάνο; Η απομόνωση του ανθρώπου που είχε το γενικό κουμάντο επί χρόνια. Ούτως ή άλλως έχει μερίδιο ευθύνης στις αποτυχημένες επιλογές (όχι αθλητών αλλά αποφάσεων κυρίως) οπότε βολεύει να «φορτωθεί» τα πάντα.

Κι εκεί θα μπει στη θέση του, αλλά με πολύ πιο αναβαθμισμένο ρόλο ο «πρώην προπονητής» προκειμένου, με το δικό του προσωπικό και τις επιλογές του, να «τρέξει» την ομάδα. Να τη βοηθήσει να ξαναβρεί το DNA της όπως πολύ συχνά λέει. Την αγαπάει άλλωστε.

Και γι’ αυτό άρχισαν ορισμένοι να «σπέρνουν» ειδήσεις περί αποχώρησης ή κούρασης του ιδιοκτήτη. Ο οποίος βέβαια έχει βάλει του κόσμου τα λεφτά και τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζουμε δεν σκοπεύει να αποχωρήσει τώρα που θα πέσει και το εξακοσάρι από το στοίχημα.

Άρα αν υπάρξει κάτι, τότε σίγουρα θα αφορά μια λογική του στυλ: «Παραμένεις ιδιοκτήτης, σου φέρνω συμπαίκτες, τρέχω την ομάδα»! Αλλά όχι ως προπονητής αυτή τη φορά.

Που όταν βρισκόταν στον πάγκο δεν ήταν απλώς προπονητής. Αλλά πολλά παραπάνω. Ειδικά στην πρώτη θητεία του.

Πόσο πιο καθαρό να σας το κάνω πχια;