Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Λιόλιου έκανε λόγο για ένα ποσό 136 χιλιάδων ευρώ που ξοδεύτηκε χωρίς την έγκριση του ΔΣ της ΕΟΚ. Μάλιστα για πρώτη φορά στα χρονικά τα μέλη του Δ.Σ πήραν στα χέρια τους οικονομικά στοιχεία. Και υπάρχει μέσα και ένα ζήτημα αρκετά ενδιαφέρον.

Μέσα στα έξοδα του Απριλίου αναγράφεται και η πληρωμή ενός δημοσιογράφου! Κανείς δε ξέρει το «γιατί» (αν και βρίσκεται μέσα στο ποσό για το οποίο δεν υπήρξε έγκριση) από τη στιγμή κατά την οποία δεν ανήκει στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας.

Δε βρίσκουμε κάτι κακό, για να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι «μαύρα» τα χρήματα αλλά φαίνονται. Ολοκάθαρα. Και η υπό τον κ.Βασιλακόπουλο διοίκηση δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να δώσει και το όνομά του. Έτσι πρέπει. Διαφάνεια.

Θα πρέπει όμως να υπάρξει άμεση εξήγηση από το ΔΣ της Ομοσπονδίας σχετικά με το λόγο για τον οποίο πληρώθηκε ο δημοσιογράφος.

Έκανε κάποια εργασία σε θέματα Τύπου; Και ποια;

Και κυρίως γιατί δεν ενημερώθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ;

Είναι στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας; Και γιατί δεν αναγράφονται τα υπόλοιπα ονόματα των συναδέλφων του μέσα στο εξοδολόγιο αλλά μόνο το δικό του;

Θα πρέπει ΟΛΑ να έρθουν στο φως. Και φυσικά απ’ αυτό δεν εξαιρούνται ούτε οι δημοσιογράφοι. Αντίθετα θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα δίνουν το παράδειγμα.