Πολλές φορές σας έχουμε αναφέρει ότι το επίπεδο στην προεκλογική περίοδο έχει πιάσει πάτο αρκετές φορές. Κι αυτό είναι μάλλον θλιβερό καθώς σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου το μπάσκετ χρειάζεται συνένωση και όχι κουτσαβακισμούς, δε φαίνεται φως στο τούνελ. Όχι απ’ όλους τουλάχιστον…

Ο Insider έχει ανακαλύψει πολλά παράξενα πράγματα. Κι επίσης έχει μάθει κάποια θλιβερά. Για τα παράξενα τα πράγματα αγγίζουν το όριο της γελοιότητας αλλά και πάλι επί της ουσίας δυσφημούν το μπάσκετ. Και είναι κρίμα.

Βουίζει η πιάτσα λοιπόν ότι έχουν φτιαχτεί fake profiles από υποψηφίους για το Δ.Σ ή ακόμα κι από φίλα προσκείμενους σε παράταξη που δημιουργούν «μπάχαλο» στα social media. Τουλάχιστον τρεις έχουν αποκαλυφθεί με μάλλον ανόητο τρόπο καθώς μπήκαν κάτω από σελίδα σάιτ στο Facebook και ξεχάστηκαν με αποτέλεσμα να γράψουν (χυδαίο και υβριστικό) σχόλιο με το… κανονικό προφίλ τους.

Το κατάλαβαν μετά από μερικά δευτερόλεπτα κι έγραψαν ακριβώς το ίδιο με το fake αλλά είχε γίνει η ζημιά. Έστω και σε μερικά δευτερόλεπτα πρόλαβαν και τους είδαν.

Το επίπεδο πιάνει πάτο αλλά φαίνεται πως μερικοί επιδιώκουν τον πάτο ώστε να μπορούν να επιπλέουν.

Αν και το χειρότερο μου το είπαν προ 24ωρου. Ότι δηλαδή ένας παράγοντας μεγάλης ομάδας δέχθηκε απειλές του στυλ «θα δεις τι θα πάθεις» από κάποιον που ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ότι θα έκρυβε τόση ένταση μέσα του.

Μάλιστα ο (κορυφαίος) παράγοντας έλεγε στο περιβάλλον του ότι θα θέσει το θέμα ΚΑΙ στον ΕΣΑΚΕ και σκέφτεται σοβαρά να το δημοσιοποιήσει. Κι αν συμβεί αυτό τότε θα έχουμε πολύ άσχημα μαντάτα. Και είναι κρίμα να «πληγώνεται» κι άλλο το μπάσκετ.

Ας το λύσουν εσωτερικά, είναι η γνώμη του Insider αφού και οι δύο είναι άνθρωποι του μπάσκετ. Κι αυτός που ξέφυγε θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν είναι κακό, ίσα- ίσα που θα δείξει ότι σε μια στιγμή αδυναμίας (όπως όλοι οι άνθρωποι) έκανε κάτι που δεν εκφράζει το χαρακτήρα του.

Διότι ΟΝΤΩΣ δεν αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα του. Αν το έκανε άλλος δεν θα το σχολιάζαμε καθόλου…