Όπως έμαθε ο Insider περίπου 40 χιλιάδες κόστισε στην ΕΟΚ να ναυλώσει πτήση τσάρτερ για το ταξίδι στην Βοσνία και στη φούσκα του Σαράγεβο όπου θα δώσει δύο αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Κόντρα σε Λετονία και Βουλγαρία αντίστοιχα.

Η Εθνική ομάδα θα πάει εκεί από την Δευτέρα. Τότε θα μπει στη φούσκα. Ο πρώτος της αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 27/11.

Αναμφισβήτητα πολύ καλά έκαναν οι παράγοντες της Ομοσπονδίας και προστάτεψαν την Εθνική μας ομάδα, εξασφαλίζοντάς της μια άνεση κι ασφαλή πτήση. Ο κίνδυνος με τον COVID-19 είναι μεγάλος κι όφειλαν να προστατέψουν την Εθνική. Και όσους θα ταξιδέψουν μαζί. Ποιοι θα είναι (εκτός των… προβλεπόμενων) κανείς δεν το ξέρει. Αυτό είναι ένα θέμα αλλά δεν είναι της παρούσης. Άλλα μας απασχολούν.

Δε θα μπορούσε η Ομοσπονδία να προβλέψει ένα ανάλογο κονδύλι προκειμένου να συνεργαστεί με τον ΠΣΑΚ ώστε να γίνει μια πρώτη προσπάθεια μήπως και ξαναρχίσουν τα εθνικά πρωταθλήματα; Ή έστω η Α2 Κατηγορία; Να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται;

Μήπως θα έπρεπε να υπάρχουν και λεφτά για αυτό που αναφέρουμε; Ο ΠΣΑΚ βάζει 20 η ΕΟΚ δε θα μπορούσε να βάλει επίσης κάμποσα χρήματα; Έτσι για να αρχίσει μια συνεργασία. Μήπως και ανακουφιστούν κάπως οι ομάδες, να βγει ένα συνολικό κονδύλι για τα τεστ και να αυξηθεί η πιθανότητα να παίξουν; Γιατί κάπως έτσι ίσως ζεσταθεί κανένας χορηγός να πληρώσει αφού οι ομάδες δεν έχουν έσοδα. Ούτε από της χορηγίες που είχαν κλείσει.

Εμπρός λοιπόν… Μια καλή ευκαιρία για την ΕΟΚ είναι αυτή.