Η πληροφορία που έχει ο Insider είναι ακριβής. Άντε, να μη βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά αλλά να πούμε απλώς ότι είναι «καλή» πληροφόρηση. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και διέψευσε ακόμα και διαλόγους (!) που του είχαν αποδοθεί ότι «τα παρατάει»!

Όχι δεν τα παρατάει και η κίνηση με τον Άγγελο Παπανικολάου το δείχνει αυτό. Κι αναμένεται ν’ ανακοινωθούν κι άλλοι, σύντομα. Θα υπάρχει κι ένα «ΜΠΑΜ» που θα καταφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στην παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα. Σας είπαμε τα τέσσερα αρχικά γράμματα (με το «ΜΠΑΜ») θέλετε και κάτι περισσότερο;

Ο παλιός φίλος του Βασιλακόπουλου που εντάχθηκε στον Φασούλα επιστρέφει ξανά στον πυρήνα του απερχόμενου προέδρου και θα στηρίξει την υποψηφιότητα του γιατρού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Μαρκάκης θα αλλάξει στρατόπεδο. Κι από τον Φασούλα θα πάει στον Παπανικολάου.

Και είναι μεγάλη κίνηση αυτή. Ο Μπάμπης είναι σαν τον… Κοσμά τον Σκούταρη στην ταινία «Τζένη, Τζένη» (αφού μιλάμε για εκλογές). «Κρατάει το νησί, να» κατά μια έννοια. Εντάξει όχι όλο, γιατί και ο Λιόλιος έχει κάνει δουλίτσα.

Ουσιαστικά όμως δικαιώνονται όσοι έλεγαν ότι η κίνηση του Βασιλακόπουλου βλάπτει περισσότερο τον Φασούλα και πολύ λιγότερο τον Λιόλιο. Ο Πατρινός έχει κάνει καλή δουλειά με τα σωματεία και δείχνει να έχει σταθερό προβάδισμα. Συνεχώς υπάρχουν σωματεία που ανακοινώνουν επίσημα τη στήριξή τους. Η είσοδος του Παπανικολάου, όμως, αφήνει ακόμα πιο πίσω τον Φασούλα.

Κι άμα χάνει και στελέχη (απομένει να επιβεβαιωθεί η επιστροφή του «ασώτου» στις τάξεις του Βασιλακόπουλου) τότε τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Αυτή τη στιγμή, κατά τα ψέματα, οι ουσιαστικοί υποψήφιοι φαίνεται να είναι δύο.

Κι αυτό δεν έχει να κάνει με συνωμοσίες και όσα ακόμα έχουν αναφέρει οι κοντινοί του Φασούλα (σε μια επικοινωνιακή πολιτική που γύρισε εις βάρος τους, τα έχουμε γράψει καιρό αυτά) αλλά με πραγματικότητα.