Την δική του ευκαιρία να μπει στη πρώτη γραμμή πλέον έχει ο Γιώργος Μπόγρης που πλέον είναι στα 25 και στο πιο κρίσιμο σημείο της καριέρας του. Που έδειξε ότι θα είναι από τα πιο σημαντικά νέα ταλέντα στην Ελλάδα με τα 2.10μ μην ξεχνάμε και με αφορμή την Ρόδο  και το χρυσό της Νέων. Αλλά στην συνέχεια η καριέρα του δεν είχε ανάλογη πορεία, δεν μπόρεσε να πιάσει και να εξελιχθεί και μάλιστα απασχόλησε περισσότερο με την κοινωνική του ζωή παρά με την αθλητική!

Από πέρσι όμως έδειξε ότι κάνει μια νέα αρχή και δουλεύει πολύ και σωστά και στον ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο εκτόξευσε τα νουμερά του αλλά βασικά έδειξε ότι μπορεί να είναι μέλος μιας μεγάλης ομάδας και μπήκε στο πνεύμα. Ετσι το επιστέγασμα ήταν η κλήση του στην Εθνική ομάδα και η μεταγραφή του στην Ισπανία και την νεοφώτιστη Ανδόρα αλλά και έχοντας ενδιαφέρον από τα μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα.

Συνεπώς έχει την ευκαιρία του να συνεχίσει την άνοδο της καριέρας του και να βρίσκει καλά συμβόλαια και να δουλεύει αλλά και να μπει και στην Εθνική ομάδα των ανδρών σταδιακά και έτσι να μπορέσει να εξαργυρώσει την μεγάλη επιτυχία της Ρόδου το 2009 και αυτός όπως ήδη έκαναν άλλοι συμπαίκτες του ενώ και η παρουσία του στην Ισπανία θα τον βοηθήσει να φύγει από τα αρνητικά φώτα της δημοσιότητας λόγω των προσωπικών του σχέσεων….