Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το μήνυμά του στους ακριβοπληρωμένους παίκτες του για την απόδοσή τους βασικά στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό. Ο ιδιοκτήτης των “πρασίνων” ενοχλήθηκε βασικά από την εικόνα της ομάδας του και μετά από την ήττα καθώς και σε ανάλογες περιπτώσεις έχει στηρίξει το ρόστερ και τον προπονητή όπως στον αποκλεισμό από την Ρεάλ. Ομως υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η αδιαφορία κατά την γνώμη του πάντα στο ματς πέρσι με την Φενέρ που έφερε και την επιστροφή με πούλμαν από την Τουρκία.

Αν ο ΠΑΟ δεν πάρει τον τίτλο θα έρθει πρόστιμο ενός μισθού στους παίκτες και τον προπονητή, αλλά βασικά θα έρθει ένα δύσκολο καλοκαίρι για κάποιους από αυτούς τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟ είχαν σίγουρο τον τίτλο και με περίπατο με την τρέχουσα εικόνα του αντιπάλου τους. Αλλά στο παρκέ έγινε ακριβώς το αντίθετο. Η έλλειψη πάθους ενόχλησε τον κόσμο και τον Γιαννακόπουλο ενώ ο κόσμος μουρμούριζε και για τον Πασκουάλ.

Ο Ισπανός έχει και του χρόνου συμβόλαιο αλλά αν χάσει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός με πλεονέκτημα από τον χειρότερο όπως ειπώθηκε Ολυμπιακό της 10ετίας θα έχει θέμα και αυτός καθότι στο ζύγι θα μπουν και οι δύο αποκλεισμοί πάλι με πλεονέκτημα στην Ευρωλίγκα πέρσι και φέτος. Συνεπώς η συνέχεια είναι καθοριστική για πολλούς και τα συμβολαιά τους στον ΠΑΟ αφού αν χαθεί ο τίτλος θα αναθεωρηθούν πολλές αποφάσεις και οι “καμπάνες” αντηχούν ήδη στα κεφάλια πολλών