Όταν πριν από πολλές μέρες το Basketblog ενημέρωσε για την ιστορική επιστροφή του Νίκου Βετούλα στον Απόλλωνα Πάτρας, όσα επακολούθησαν ελάχιστα τιμούν τόσο το δημοσιογραφικό επάγγελμα όσο και τον πολύ μεγάλο (χωρίς υπερβολή, είναι…) σύλλογο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Κυρίως όμως το σινάφι μας. Διότι πό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ την επόμενη μέρα, όχι απλώς διαψεύστηκε η είδηση (λες και ήταν δική του) αλλά ο ίδιος ΥΠΕΓΡΑΦΕ ότι τα δημοσιεύματα έχουν «σκοπιμότητα» και είναι «υποκινούμενα»!

Μάλιστα φιλοξενούσε και ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΛΩΣΗ παράγοντα του Απόλλωνα Πάτρας που έλεγε όλα τα παραπάνω, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ το Basketblog αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται σ’ αυτό και προσπαθούν να βγάλουν είδηση. Δεν είμαστε πάντα πρώτοι… Κάποιες φορές είναι και άλλα σάιτ. Όμως εμείς ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τη δουλειά όλων.

Με λίγα λόγια περιμένουμε από τον ΕΜΠΕΙΡΟ δημοσιογράφο το εξής:

Μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ για όσα είχε γράψει για το Basketblog. Νομίζουμε ότι το αξίζουμε και θα τιμά και τον ίδιο. Αν ήμασταν στη θέση του, μετά την ΚΟΡΟΪΔΙΑ που του έκανε ο «παράγοντας του Απόλλωνα» του οποίου το όνομα δεν έγραψε ποτέ (άρα δικαιούμαστε να πιστεύουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ παράγοντας του Απόλλωνα το έκανε) πολύ απλά θα «σπάζαμε» την ανωνυμία. Θα λέγαμε «ορίστε κύριοι, αυτός διέψευδε τον Βετούλα ενώ συμφώνησε μαζί του».
Δεν συνηθίζουμε να είμαστε σκληροί. Τώρα όμως έπρεπε… Διότι «υποκινούμενοι» δεν ήμασταν ούτε θα γίνουμε. Και ούτε γράφουμε «με σκοπιμότητα».

Tags:
The Insider