Η τεχνολογία τρέχει παντού. Σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στο μπάσκετ. Θα πρέπει να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις γιατί αλλιώς θα χάσεις το τρένο. Κι αν φύγει το τρένο, έχετε γεια βρυσούλες κ.τ.λ.

Δε σε σώζει τίποτα μετά. Ούτε οι διαλέξεις, ούτε οι αμπελοφιλοσοφίες στα social media, ούτε τα μέσα, ούτε οι γνωριμίες ή οι κολλητοί. Διότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ο γυμνός της… ξέρετε ποιος

Θα πρέπει λοιπόν, έστω κι αργά να πάρεις μια γεύση από τις νέες ανακαλύψεις. Διότι αν τις αγνοείς, κακό στον εαυτό σου κάνεις.

Έτσι κι ένας προπονητής, που φέτος πρέπει να δουλέψει σκληρά καθώς πήρε προαγωγή, μπήκε στην ανάγκη να μάθει το Synergy. Που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο σε κάθε προπονητή και σε κάθε τεχνικό τιμ.

Παρά την ηλικία του, παρά το βιογραφικό του, παρά τις διαλέξεις του, χαμπάρι δεν είχε από Synergy. Αλλά τα νέα του καθήκοντα, επιβάλλουν να το μάθει.

Ένας φίλος του, συνάδελφος, που το έχει το θέμα, του έκανε εντατικά μαθήματα. Στο καφενείο που άραζαν. Συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου και την καθημερινότητα με εκπαίδευση.

Πάντως, για την ιστορία, τα πρώτα αποτελέσματα της εκμάθησης δεν ήταν θετικά.

 

 

Tags:
The Insider