Ο Insider είναι και πάλι εδώ και ασχολείται με διάφορα θέματα διαιτησίας. Που όπως και να το κάνουμε η διαιτησία έχει το δικό της κόσμο το δικό της κοινό και τα δικά της θέματα. Είτε αφορούν σε υποθέσεις επιβολής κυριαρχίας, είτε κάποια άλλα τα οποία δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε. Δυστυχώς δηλαδή γιατί θα θέλαμε πολύ.

O Insider λοιπόν έμαθε ότι πρόσφατα ένα μέλος της ΚΕΔ, άγνωστο γιατί, έφτασε στο σημείο να απλωθεί πιο μακριά από τη σκιά του. Διότι όντως πρέπει να φτάνεις μέχρι εκεί που είναι η σκιά σου. Αν πας πιο μακριά θα δείξεις κάτι που δεν είσαι.

Έτσι λοιπόν αφήνουμε στη δική σας κρίση να ερμηνεύσετε την ατάκα “θα με βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου” που είπε ένα μέλος της ΚΕΔ σε διαιτητή.

Εμένα έτσι μου είπαν έτσι σας τα λέω που έλεγε και ο μεγάλος Μανόλο. Η ΚΕΔ οφείλει μετά τα όσα σας γράφει ο Insider να ψάξει το θέμα. Για να σας το λέω δεν είναι απλά τσεκαρισμένο αλλά κάτι παραπάνω. Θα ήθελα λοιπόν να μάθω αν επιτρέπεται σε μέλος της ΚΕΔ να μιλάει έτσι σε διαιτητή. Προσωπικά γίνομαι έξαλλος. Διότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι δυνατόν να εκφράζει την κεντρική επιτροπή διαιτησίας. Δεν είναι δυνατόν να μιλάνε έτσι σε ένα διαιτητή.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σκιές σε αυτό το χώρο. Και αυτές οι συμπεριφορές κάνουν τις σκιές ακόμη πιο μεγάλες.

Όμως έχουμε να πούμε και κάτι ακόμα. Για ένα διαιτητή που πρόσφατα έστελνε μηνύματα δεξιά και αριστερά γράφοντας ότι του έκαναν κάτι σαν αέρα στα… δύο που έχει ανάμεσα στα πόδια του.

Αν αυτό το sms τον κάνει να αισθάνεται καλά και να αισθάνεται παντοδύναμος πανίσχυρος και άτρωτος τότε εμείς είμαστε μαζί του. Ο καθένας με τις εσωτερικές του ανάγκες.

Tags:
ΕΟΚ ΚΕΔ