Σε δυσμενή θέση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, όμως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν τον τεχνικό από τα Δυτικά Προάστια. Οι ήττες από τη Βιλερμπάν, τη Μιλάνο και τη Χίμκι άνηκαν στο παρελθόν μετά την αντίδραση κόντρα στην Εφές και τη σχετικά άνετη νίκη επί της Βαλένθια.

Η τελευταία ήττα όμως, από τον Προμηθέα Πατρών, φαίνεται πως είναι η σταγόνα που έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με την εικόνα της ομάδας και κυρίως του τεχνικού επιτελείου, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και στο σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φήμες που ακούγονται τις τελευταίες ώρες περί απομάκρυνσης του Πεδουλάκη για Τρίτη φορά στην καριέρα του από τον πράσινο πάγκο και επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο τιμόνι της ομάδας. Βολεύει άλλωστε και η παρουσία του Αμερικανού στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.