Ο Σον Κόνερι πρωταγωνίστησε στο έργο «ο άνθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς»! Έχει μια λογική για το πόσο μπορεί να αλλάξει η εξουσία έναν άνθρωπο.

Πίστεψαν ότι είναι άτρωτος, ότι είναι Θεός, ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος που επέστρεψε. Εκείνος απόλαυσε τις δόξες μέχρι που τον πήραν χαμπάρι οι ιθαγενείς.

Ο δικός μας ήρωας, του Σαββατοκύριακου, δεν έγινε ποτέ βασιλιάς. Μια σφυρίχτρα του δώσανε όμως και πίστεψε ότι κρατάει σκήπτρο!

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που παραπονούνται για το ύφος και την αλαζονική του συμπεριφορά, αλλά είναι αλήθεια ότι πρόσφατα ξεπέρασε τον εαυτό του.

Ο Σον Κόνερι, ακόμα κι ως Θεός, μπορούσε να διατάζει ιθαγενείς. Σίγουρα όμως δεν θα μπορούσε ποτέ, παρά την αλαζονεία του, να δώσει εντολή να αδειάσει ένα… άδειο γήπεδο! Αυτό έκανε ο δικός μας ήρωας.

Σε άδειο γήπεδο (όλα άδεια ήταν έτσι κι αλλιώς λόγω του κορονοϊού) διέταξε την… εκκένωσή του.

Πιθανότατα δεν του άρεσαν οι διαμαρτυρίες των παραγόντων της ομάδας για όσα έδινε. Αλλά ακόμα κι αν… ξεπέρασαν το όριο, είναι μάλλον παράλογο να ζητάς να εκκενωθεί από 2-3 άτομα (που νομίμως βρίσκονταν εκεί) ένα άδειο γήπεδο.

Πάντως είναι αλήθεια ότι ένας Θεός ξέρει πως συνδέθηκαν ένα κάρφωμα, ένα σφύριγμα, ψαράκι στη θάλασσα και παλιές ιστορίες, αλλά όχι ξεχασμένες, για να υπάρξει αυτή η ιστορία.

Tags:
The Insider