Για έναν άνθρωπο και δη επαγγελματία είναι να νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Το χειρότερο όμως, είναι να νομίζει ότι δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς και να κάνει ό,τι θέλει. Πάρτε παράδειγμα εκπρόσωπο παίκτη. Εκανε τον ξύπνιο, έκανε τον καμπόσο, έκανε τον «εγώ είμαι και κανένας άλλος». Πίστευε ότι είναι πάνω από όλα και όλους, νόμους, κανόνες.

Και το κακό είναι ότι είχε δημιουργήσει μια αυλή που τον αποθέωνε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν του έλεγε ποτέ «πρόσεχε». Κι εκείνος την είχε στα ώπα, ώπα και την τάιζε με τα καλά φιλέτα. Ποια καλά δηλαδή, αλλά λέμε τώρα…

Ελα, όμως, που όχι μόνο το έξυπνο πουλί, αλλά και ο έξυπνος (μάλλον αυτός που νομίζει ότι μπορεί να κάνει τον έξυπνο) μάνατζερ από τη μύτη πιάνονται.

Τον έπιασαν στη φάκα και το… κουστούμι που του έραψαν ήταν τόσο ακριβό που λες και ήταν φτιαγμένο από τους πιο μεγάλους και φημισμένους μόδιστρους του κόσμου και ήταν και ραμμένο με χρυσές κλωστές.

Το μπουγιουρντί ήταν μεγάλο και ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει. Και το χειρότερο κακό είναι ότι ακόμα και η περίφημη αυλή του, τον έβγαλε στην σέντρα. Ναι οι κολλητοί του, που τους είχε ψηλά τον…ξεφώνισαν. Δεν ξέρουμε αν το πάθημα θα του γίνει μάθημα, ή αν τώρα κατάλαβε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι. Ξέρουμε όμως, ότι ακόμα δεν λέει να χωνέψει το στραπάτσο.

 

Tags:
The Insider