Όλα του φταίνε του κόουτς και η κλάψα του πάει σύννεφο. Κορόμηλο πέφτει το δάκρυ και η γκρίνια δεν έχει τελειωμό. Μπροστά του ακόμα και βασίλισσα του «μελό» Μάρθα Βούρτση θυμίζει ηθοποιό γ’ διαλογής. 

Αν μάλιστα κάποιος αποφασίσει να γυρίσει το σίκουελ του επικού φιλμ της Βούρτση:«Κάθε καημός και δάκρυ» είναι βέβαιο, ότι θα τον πάρει για να συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στην Ελληνίδα ηθοποιό.

Λες και όλο το σύμπαν συνωμότησε για να τον καταστρέψει. Λες και όλη η κοινωνία τον χτυπάει αλύπητα. Λες και φωτεινές και σκοτεινές δυνάμεις τον έχουν βάλει στο σημάδι και τον χτυπάνε με τον ρυθμό που έδερνε τους αντιπάλους του στις ταινίες ο αείμνηστος Απόστολος Σουγκλάκος.

Βέβαια, η κλάψα του έχει τον σκοπό της. Το ξέρει καλά το έργο άλλωστε. Βλέπει ότι η ομάδα δεν πάει όπως πρέπει. Και μεταξύ μας σφαίρα έπρεπε να πηγαίνει με το υλικό που έχει. Αντί όμως, να πηγαίνει με χίλια σαν αστραφτερή Φεράρι, πάει σαν φορτωμένο γαϊδούρι στον ανήφορο.

Οπότε τι να κάνει για να δικαιολογήσει ότι δεν έχει κατορθώσει ως τώρα να φέρει την ομάδα εκεί που της αρμόζει; Δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του και θέλει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Και έτσι έχει αρχίσει την κλάψα για να τον λυπηθούν και να τον συμπονέσουν. Και φυσικά να μην τον βάλουν στο σημάδι.

Το θέμα είναι, όμως, ότι τον έχουν πάρει είδηση. Και τα περιθώρια στενεύουν συνέχεια.

Σε λίγο καιρό θα κληθεί να τα παίξει όλα για όλα. Κι αν αποτύχει οι ντομάτες και τα ζαρζαβατικά δεν θα σταματάνε να πέφτουν και φυσικά θα ψάχνει για δουλειά.

Tags:
The Insider