Ο νεαρός Έλληνας επιχειρηματίας που από τον Γενάρη που κατέβηκε στην Πάτρα αποφάσισε να κάνει κίνηση για τον σύλλογο και είχε την στήριξη πολλών μελών,ενώ ήταν βέβαιο προ του Πάσχα για τις εξελίξεις,πλέον δηλώνει αβέβαιος και σε αμηχανία. Καθώς οι δύο πλευρές μέσω δικηγόρων είχαν φτάσει σε αρχική συμφωνία,ξαφνικά ο Αναστασόπουλος έμαθε μέσω διαρροών ότι μόνο επενδυτικά μπορεί να μπει στην ομάδα αλλά χωρίς να πάρει τον πλήρη έλεγχο του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα πάλι μέσω διαρροών άκουσε ότι δεν έχει καταθέσει πλάνο καν για το τι κάνει! Ο ίδιος βέβαια πολλάκις έχει αναφερθεί αλλά πλέον είναι έτοιμος σύμφωνα με πληροφορίες να εκδώσει και πλήρη ανακοίνωση για το πλάνο του και θέτοντας ασφαλώς και προ τετελεσμένου και τα σημερινά μέλη. Καθώς ο ιστορικός Απόλλωνας βολοδέρνει στην Α2 χωρίς προοπτικές ελλέιψει χρημάτων και ενώ του χρόνου είναι πιθανό να βρεθεί στην Α1 μέσω της γνωστής καραμπόλος για τις θέσεις και όχι μόνο με τις πολλές αναμενόμενες αδυναμίες.

Σύμφωνα με τις πληρφορίες ο Αναστασόπουλος είναι έτοιμος να βάλει με το καλημέρα μισό εκ(!) και την ομάδα στην Α1 και προορίζει για πρόεδρο του δικού του Δ.Σ τον σπουδαίο παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Κωνσταντίνου που ήταν και πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟ αλλά και γνωστός μπασκετικός(!) ,τον κ.Μάριο Γεωργιάδη τέως αντιπρόεδρο της Βουλής και γνωστό μπασκετικό επίσης,εμπορικά πρώην στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟ ,τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Βασίλη Στυλιανάκη και ανθρώπους από την Ελληνοαμερικανική Ένωση!

Μάλλον πετάει το ..μπαλάκι έχοντας μάλιστα βάλει καταληκτική ημερομονία αρχές Μάη για τη απόσυρση του ενδιαφεροντός του.