Ο Insider εκτιμά ότι ο Ρικ Πιτίνο δεν θα είναι προπονητής στην Εθνική. Αυτό λένε οι πληροφορίες του. Αφήνω ένα περιθώριο λάθους, αλλά οι ενδείξεις πείθουν ότι δεν θα είναι στον πάγκο της Εθνικής στο Προολυμπιακό.

Απ’ εκεί και πέρα όμως σας έχει και μια ειδησάρα καλή. Ο Αμερικανός είχε βρεθεί στην Αθήνα προ μηνών, αλλά ουδέποτε συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο (οι ενδείξεις που λέγαμε). Πάντως μέσω του εκπροσώπου του ζήτησε να γίνει μια προεργασία από το τεχνικό επιτελείο και κάπως έτσι συγκεντρώθηκαν ο νυν Ομοσπονδιακός Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο πρώτος έπρεπε να πάει αφού επίσημα δεν υπάρχει «διαζύγιο» του Πιτίνο με την Εθνική. Ο δεύτερος έχει επιλεγεί ως γνωστόν από τον Πιτίνο για συνεργάτης του.

Η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά ότι βρέθηκε ένας ακόμα Έλληνας προπονητής από το… πουθενά. Προφανώς επιλογή του Πιτίνο ή του εκπροσώπου του, χωρίς να ξέρει το παραμικρό η Ομοσπονδία. Ο προπονητής αυτός συστήθηκε ότι «θα είναι στο επιτελείο». Και βέβαια συμμετείχε κανονικά στη σύσκεψη, παρουσιάζοντας και ριζοσπαστικές προτάσεις.

Ποιος ήταν αυτός ο προπονητής; Λύστε το κουίζ μόνοι σας. Με τα στοιχεία που σας έδωσα δεν είναι και δύσκολο. Καλός προπονητής είναι πάντως, μακάρι να προχωρήσει του Πιτίνο και να παραμείνει.

Αλλά γιατί τόσο μυστικότητα από συνήθεις αποκαλυπτικές στήλες; Έγινε κάτι κακό ή στη… ζούλα;