Λίγοι το πρόσεξαν αλλά είναι γεγονός. Ξεχάστε τις προηγούμενες αθλητικές εταιρείες. Επίσης ξεχάστε το ότι η ΝΙΚΕ θα αποχωρήσει από το μπάσκετ, από την Ελλάδα, από, από, από και όσα είχαν ακουστεί μετά το «αντίο» της από τον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι η συμφωνία της ΝΙΚΕ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Και οι Πειραιώτες έχουν ήδη συμφωνήσει με την Under Armour. Αυτό από πολλούς μεταφράστηκε ως πρόθεση της μεγάλης εταιρείας να αποχωρήσει από το ελληνικό μπάσκετ. Λάθος… Τεράστιο.

Η ΝΙΚΕ άλλωστε έχει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μιλάμε για χρυσό συμβόλαιο. Ο Γιάννης έχει φέτος και το παπούτσι του με την εταιρεία και τι καλύτερο για εκείνη από το να μεταφερθεί στην Εθνική ομάδα. Εκεί όπου το οπαδικό δηλητήριο δεν υπάρχει. Και με τον Αντετοκούνμπο πρεσβευτή όλα είναι καλύτερα.

Προσέξτε τις φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής. Πλέον όλοι είναι ντυμένοι με ΝΙΚΕ. Και παράλληλα η Ομοσπονδία πέτυχε μια πολύ σπουδαία συμφωνία, προφανώς μεγάλη για τα ελληνικά δεδομένα.