Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης… έφαγε πολύ ψυγείο από τον προπονητή του. Η… κατάψυξη πήγαινε κι ερχόταν. Η αλήθεια είναι πάλι ότι ο παίκτης δεν είχε δώσει στον προπονητή του αυτά που ήθελε. Οι λόγοι του «παγώματος» από τον προπονητή του ήταν πολλοί. Και πίσω έδειχνε να έχει μείνει από τους υπόλοιπους και έλεγε και ανοιχτά στο περιβάλλον του τον καημό του για το γεγονός ότι ο κόουτς δεν τον υπολογίζει και πολύ.

Ετσι ο προπονητής του τον είχε συνέχεια στην… απ’ έξω και έφαγε γερή ψύξη. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν τον υπολόγιζε καθόλου και ότι δεν τον υπολογίζει. Κάθε άλλο. Εχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο του και θέλει να τον κάνει σημαντικό γρανάζι της ομάδας.

Αρκεί, όμως, ο παίκτης να πάει με τα νερά του. Να δίνει δηλαδή τα πάντα, όταν παίρνει ευκαιρίες, να το παλεύει και να έρθει παράλληλα και σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Και φυσικά να σταματήσει να λέει δεξιά κι αριστερά τον καημό του. Ο κόουτς βλέπετε έχει καλές πηγές και του τα λένε όλα. Ετσι ξέρει ότι ο παίκτης μιλάει συνέχεια για την πίκρα του.

Αλλωστε ο κόουτς ποτέ δεν ήταν άδικος. Πολλές φορές είχε έρθει σε αυτή την θέση στην καριέρα του και πάντα έδειχνε ότι δεν λειτουργεί με εμπάθεια και αυτό είναι αποφασισμένος να κάνει και τώρα.

 

 

Tags:
The Insider