Ολοκληρώνεται η χρονιά, μια δύσκολη σεζόν για πολλές ομάδες, ειδικότερα στις κατηγορίες που είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον «Insider» να θέλει να εισχωρήσει στα άδυτα δυο υποθέσεων που προκάλεσαν ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, στην Λευκάδα ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει σκοπό να αλλάξει πολλά, και σίγουρα όπως μαθαίνουμε η πειθαρχεία για τον ίδιο είναι πάνω από όλα. Έτσι, οι Αποστολίδης, Σκλάβος και Καραδολάμης πλήρωσαν ένα ποτάκι που θέλησαν να πιουν την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ…ενώ μαζί τους στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν και άλλος ένας παίκτης. Δεν θα πάρουμε θέση, καθώς όσα γνωρίζει ο νοικοκύρης δεν μπορούμε εμείς να τα ξέρουμε, αλλά σίγουρα οι παίκτες είναι σκασμένοι, και ειδικά οι παλιότεροι που λένε ότι έβαλαν πλάτη όταν η ομάδα τους χρειαζόταν. Ελπίζουμε να εκτονωθεί η κατάσταση και να βρεθεί λύση όταν την Δευτέρα (4/5) οι παίκτες θα μιλήσουν με την διοίκηση, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις απλά αναφέρεις τα γεγονότα!

Αυτό που έγινε σε γήπεδο της Β’ Εθνικής ξεπερνάει κάθε φαντασία, και σίγουρα είτε αποτελεί μνημείο πολιτισμού είτε οι άνθρωποι της ηττημένης ομάδας δεν κατάλαβαν τι έγινε. Προπονητής…δικός τους άνθρωπος πανηγύρισε σαν «τρελός» εντός παρκέ την ήττα της ομάδας τους…η οποία σαφέστατα ευνοούσε την δική του!!!Ο πολιτισμός στο μεγαλείο του!!!

Tags:
The Insider