Όπως ξέρετε πάω παντού. Κι ακόμα περισσότερο, γνωρίζω και μαθαίνω πράγματα απ’ όλους τους τομείς. Και τώρα σας μεταφέρω είδηση σε real time.

Να σας πω και που είμαι; Στο Παγκράτι. Πήγα να δω έναν αγώνα με το Ψυχικό. Ωραίος αγώνας, λέω. Αλλά είδα και πάλι κάτι που μου έκανε εντύπωση. Μια κυρία στο τραπέζι της γραμματείας, ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. Λέγοντάς του το εκπληκτικό «μόνο σε κανάλι»!!!

Προσπαθώ να βρω τη διάταξη που επιβάλλει στην γραμματεία να δίνει συνθέσεις «μόνο σε κανάλι και όχι σε σάιτ» αλλά αδυνατώ.

Η έκπληξή μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη διότι ήταν σκηνικό που επαναλήφθηκε. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν σε αγώνα Α2 Γυναικών. Και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση ΕΦΑΟΖ- Αγίας Παρασκευής. Η ίδια κυρία στην γραμματεία. Ο ίδιος δημοσιογράφος στο γήπεδο! Και η ίδια άρνηση να του δώσει συνθέσεις.

Παρότι δόθηκαν «αποδεικτικά» περί της ιδιότητας εκείνου που ζητούσε τις συνθέσεις. Φαίνεται όμως ότι το τραπέζι δίνει εξουσία… Μήπως την έχουν πληροφορήσει λάθος; Αλλά και πάλι, μόνο εκείνη είναι λάθος ενημερωμένη;

Μήπως να το ξαναδούμε λίγο το θέμα γιατί είναι απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά; Και πιθανότατα η συγκεκριμένη κυρία να μην καταλαβαίνει ότι ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ έναν άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του…

Κι επίσης… Που είναι το «έγκλημα» να της ζητάει συνθέσεις ένας δημοσιογράφος; Για να σοβαρευτούμε λίγο!