Κάθε είδηση δεν έχει μόνο μια πρώτη ανάγνωση. Ο σκοπός είναι να κοιτάξεις και πίσω από την είδηση και να δεις αν έχει και δεύτερη ανάγνωση. Και φυσικά να δεις αν κρύβεται και κάτι πίσω απ΄ αυτήν. Σας μπερδέψαμε μάλλον με τον πρόλογο, γι’ αυτό ας κάνουμε τα πράγματα απλά.

Η είδηση που βγήκε σήμερα από τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ουίλ Χάτσερ και ο Ντάριους Γκάρετ ξεκίνησαν απεργία επειδή είναι απλήρωτοι. Ωραία ως εδώ… Από δω και πέρα, όμως, είναι το ψωμί…

Τον Φεβρουάριο ο Ουίλ Χάτσερ και ο Φιλ Γκος ήταν με το ένα πόδι έξω από τον ΠΑΟΚ. Είχαν πάρει ανάποδες επειδή δεν έβλεπαν το φως του χρήματος και όλα έδειχναν ότι αποχωρούν από την ομάδα. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ένα μήνα πριν από αυτή την περίοδο (τον Ιανουάριο) οι παίκτες του «Δικέφαλου» δεν πήγαν στη προπόνηση επειδή ήταν απλήρωτοι. Εκείνη την περίοδο βρέθηκε λύση, αλλά τον Φεβρουάριο, όπως είπαμε, τα προβλήματα ήρθαν ξανά στην επιφάνεια και οι Γκος και Χάτσερ ήταν έτοιμοι να γίνουν… καπνός!

Η οικογένεια Σαββίδη έκανε παρέμβαση τότε έβαλε λεφτά στην ομάδα για να βγει η χρονιά και το θέμα έδειχνε να έχει διευθετηθεί, καθώς οι δυο Αμερικανοί έμειναν στον ΠΑΟΚ. Υποτίθεται πως παρέμειναν επειδή δεν θα έμεναν άλλη φορά απλήρωτοι και θα έπαιρναν κανονικά τα λεφτά τους ως το τέλος της σεζόν.

Η στάση του Χάτσερ, όμως, δείχνει ότι ο παίκτης δεν πήρε τα λεφτά που έπρεπε να πάρει. Επίσης το γεγονός ότι ο Γκος δεν κατέβηκε σε απεργία δείχνει είτε ότι ο παίκτης πήρε τα λεφτά του, είτε ότι δεν τα πήρε, αλλά έχει αποφασίσει να κάνει υπομονή.

Το θέμα είναι όμως, γιατί τα λεφτά που δόθηκαν δεν εξασφάλισαν την… ηρεμία στην ομάδα και την αποφυγή απεργιών όπως αυτή του Χάτσερ (και του Γκάρετ φυσικά); Και δεν λέμε ότι τα λεφτά φαγώθηκαν. Προς Θεού. Στους παίκτες και στα έξοδα της ομάδας πήγαν.

Πως είναι δυνατόν, όμως, να μην πήρε ο Χάτσερ αυτά που του είχαν υποσχεθεί; Μοιράστηκαν σε όλους, ενώ έπρεπε να μοιραστούν πρώτα στους ξένους και μετά στους άλλους; Μοιράστηκαν, αλλά δεν έφταναν για όλους;

Τα ερωτήματα πολλά και σίγουρα όλα χρειάζονται απαντήσεις…