O Insider επιστρέφει με ένα θέμα που συζητείται στην Basket League πολύ έντονα και δεν αποκλείεται να φτάσει άμεσα και στον Αθλητικό Δικαστή αφού υπάρχει θέληση για καταγγελία
Την πρώτη φορά που έγινε, κανείς δεν ασχολήθηκε. Βεβαίως η φωτογραφία και το βίντεο «κινήθηκαν» στο Viber και στο WhatsApp και ο προπονητής ενώ βρισκόταν στον πάγκο του τράβηξε μια κλωτσιά (στα κρυφά βέβαια) στον αντίπαλο παίκτη που ήταν μπροστά του στη γωνία.

Ο παίκτης γύρισε απορημένος και τον κοίταξε αλλά ο κόουτς έκανε ότι έβλεπε το ταμπλό. Άλλωστε «κρυφά» την έριξε.
Πολύ άσχημη η ενέργειά του. Το χειρότερο όμως είναι ότι το ξανάκανε. Κι αυτή τη φορά σε αντίπαλο παίκτη που σηκώθηκε μπροστά του για τρίποντο!

Πλέον στην Basket League το θέμα συζητείται έντονα αφού μια φορά λες ότι είναι η κακή στιγμή. Όταν γίνεται και δεύτερη αμέσως σιγουρεύεσαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Και η υπομονή τελειώνει.

Οι παίκτες και οι προπονητές το συζητούν μεταξύ τους το θέμα τις τελευταίες ημέρες και είναι πλέον πολύ πιθανό να υπάρξει επίσημη καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ και στον Αθλητικό Δικαστή για τη συμπεριφορά του προπονητή. Που δεν τιμά ούτε τον εαυτό του ούτε φυσικά και την ομάδα του.

Πάντως υπάρχουν και παίκτες που ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την ομάδα του κόουτς που κλωτσάει και λένε ότι δε θα προχωρήσουν στην καταγγελία, αλλά εκείνη τη στιγμή θα απαντήσουν στην κλωτσιά. Βεβαίως δεν είναι δυνατό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και να γίνονται «ροντέο» οι αγώνες οπότε υπάρχουν δύο λύσεις.

Η μία είναι να του τραβήξει το αυτί η ομάδα του γιατί το έχει παρακάνει. Η άλλη είναι ο νόμιμος δρόμος της καταγγελίας παρά ο νόμος της ζούγκλας. Έστω κι αν ο κόουτς φαίνεται ότι τον προτιμά.

Tags:
The Insider