Αλλαγή τακτικής στον Παναθηναϊκό όταν κυνηγάνε Έλληνα παίκτη του “αιωνίου” και όχι μόνο. Ετσι λοιπόν και στην υπόθεση Παπαπέτρου που στο παρασκήνιο είχε κυκλοφορήσει ότι είναι κοντά στους “πράσινους” έχοντας ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον εδώ και μερικούς μήνες, ο ΠΑΟ δεν πιέζει καταστάσεις. Ηδη στο πρώτο ραντεβού με τον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου δεν τα βρήκε και θα ακολουθήσει ένα ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός που την… έπαθε με τον Μάντζαρη και το φυσάει και δεν κρυώνει, δεν θέλει να χάσει πάλι επικοινωνιακά τουλάχιστον. Γι αυτό και έχει επιλέξει διαφορετική τακτική και δεν μιλά κανείς για το θέμα. Οι “πράσινοι” θα περιμένουν την νέα συνάντηση του παίκτη με την ομάδα του και αν χαλάει θα επανέλθουν. Ηδη πάντως έχουν μιλήσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν κάνει με τον ατζέντη του πάντα μια πρώτη κουβέντα. Και ο παίκτης είναι ήδη ενήμερος και γι αυτό χειρίζεται για το καλύτερο όφελος γι αυτόν και την περίπτωσή του.

Ποια είναι όμως τα σημεία κλειδιά; Βασικά ο Παπαπέτρου θέλει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. Κάτι που ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να αγγίζει αλλά ίσως προσεγγίσει. Το δεύτερο θέμα η συζήτηση του Παπαπέτρου με τον νέο προπονητή για τον ρόλο του. Ο Παπαπέτρου βλέπει ότι στον ΠΑΟ θα είναι βασικότατος στην αγαπημένη του θέση στο “3 ” καθώς αν μετακομίσει οι πράσινοι δεν θα πάρουν άλλο παίκτη εκεί και ακόμα και να μείνει ο Λοτζέσκι θα έρχεται από τον πάγκο όπως και ο Θανάσης ενώ ο πρώτος παιζει και στο “2” σε ψηλά σχήματα.

Ο Παπαπέτρου στον ΠΑΟ θα έχει ένα γεμάτο 25λεπτο και ευκαιρίες να φανεί και να ανεβάσει το κασέ του. Με την συνύπαρξη με τον Παπανικολάου στον Ολυμπιακό πολλές φορές πάει και στο “4” αλλά δεν βρίσκει πάνω από 18′-20′ και σταθερά και δεν είναι βασικός και δεν έχει πρωτοβουλίες. Συνεπώς αν ειδικά μείνει ο Παπανικολάου που το ραντεβού του με τον Ολυμπιακό προηγείται και αν δεν ακούσει κάτι εξαιρετικό απο τον Μπλατ και πάλι, ο Παπαπέτρου θα προτιμήσει μάλλον τα “πράσινα”. Τότε θα σκάσει και η επίσημη πρόταση του ΠΑΟ και μόνο αφού υπογράψει θα αναφερθεί το θέμα μετά το περσινό κάζο με τον Μάντζαρη επικοινωνιακά.