Τελικά ορισμένοι «μαρτυράνε» από μόνοι τους ακόμα κι αν δε χρειάζεται να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις. Κι έτσι επιβεβαιώνουν τον Insider όταν σας έλεγε για «εφιάλτες που επιστρέφουν».

Πήγε μια ομάδα κι έβγαλε σέλφι για να διατρανώσει το άριστο κλίμα που υπάρχει. Χαιρόμαστε γι’ αυτό και δεν το αμφισβητούμε. Ίσα- ίσα που οι παίκτες είναι υπέροχοι χαρακτήρες και κανείς δε μπορεί να τους καταλογίσει το παραμικρό.

Μόνο που σε αυτή τη σέλφι υπήρχε κι ένα πρόσωπο, αρκετά γνωστό, ιδιαίτερα «συνδεδεμένο» με ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο σας είχαμε κάνει αποκαλύψεις στο παρελθόν. Κάτι για «εφιάλτες» που επιστρέφουν, αν θυμάστε καλά. Αυτό το πρόσωπο, λοιπόν, θα βρίσκεται στην ομάδα. Άλλωστε δε θα είχε λόγο να βγάλει σέλφι μαζί με τους υπόλοιπους και να «ταγκαριστεί» στην ομάδα αν δεν ήταν μέλος της. Μόνο που υπάρχουν δύο προβλήματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με το ότι ουδέποτε ανακοινώθηκε! Δε ξέρω πόσο λογικό το βλέπετε εσείς, αλλά ο Insider δεν το αντιμετωπίζει και τόσο αδιάφορα το ότι ένας τύπος που θα βρίσκεται σε καίριο πόστο, θα είναι «πρώτη μούρη» στους αγώνες (δεν υπάρχει καλύτερη «θέση» απ’ αυτή που θα βρίσκεται) κι έχει και παρελθόν στο πρωτάθλημα ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΝ. Να είναι λάθος του υπεύθυνου Τύπου; Ας το δεχτούμε.

Πάμε τώρα και στο δεύτερο πρόβλημα: Τη «σύνδεση» που έχει αυτό το άτομο με ένα άλλο ή καλύτερα με δύο! Ο ένας είναι «κρυφός» και ο άλλος παριστάνει τον «φανερό» (ενίοτε και «κρυφό») του «κρυφού»! Κινείται με έναν παράδοξο τρόπο, εντελώς δικό του, δηλαδή παρασκηνιακά στο προσκήνιο και τονίζει συνέχεια το «εγώ» του! Πώς γίνεται να το παίζεις «παρασκήνιο», να μη θες να φαίνεσαι και να λες συνέχεια «εγώ»;

Ο Insider όμως, επειδή είναι πολύ μπροστά θα σας πάει και παραπέρα. Θα σας πει ότι ο «μη ανακοινώσιμος» είναι «εν αναμονή» αφού τα «αφεντικά» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Το ότι αναζητείται η «αξιοπρέπεια» ας το ψάξει η υπηρεσία. Αν το ψάξει. Γιατί κάποια «υπηρεσία» εκτός Ελλάδας, εδώ και κάμποσους μήνες το ψάχνει. Άλλωστε κι εκεί το «παρεάκι» έγραψε ιστορία.