Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Παναγιώτη Φασούλα από την εκδήλωση της απόσυρσης της φανέλας του Νίκου Γκάλη. Γράφει ο Insider.

Είναι μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ. Ήταν υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Φυσικά και είναι μια μεγάλη μορφή του ελληνικού μπάσκετ κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και βέβαια είναι μέλος της χρυσής ομάδας του 87.

Ο Παναγιώτης Φασούλας προεκλογικά καυχιόταν για τη στήριξη που είχε από τον Νίκο Γκάλη και μάλιστα δε δίσταζε τόσο εκείνος όσο και οι τότε υποστηρικτές του να το κάνουν σημαία.

Παρόλα αυτά στην τιμητική εκδήλωση για τον τεράστιο Γκάλη, απουσίαζε. Και είναι δεδομένο ότι προκάλεσε τεράστιο προβληματισμό η απουσία του με δεδομένο ότι δεν είναι ανενεργός στα δρώμενα της Ομοσπονδίας.

Πρόσφατα είχε καταθέτει κι ερώτηση για προσλήψεις δημοσιογράφων έχοντας ξεχάσει ότι είχε γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις σχετικές με τον Τύπο. Τέλος πάντων, απλά το αναφέρουμε διότι έδειξε ότι δεν αδιαφορεί.

Κι όμως παρότι δύο φορές του απευθύνθηκε πρόσκληση για την τελετή της Παρασκευής, παρότι ήταν εκδήλωση της Εθνικής Ομάδας, παρότι είναι μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, παρότι βραβεύτηκε ο Νίκος Γκάλης τον οποίο έκανε σημαία προεκλογικά, παρότι διεκδίκησε και θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία της Ομοσπονδίας, δεν ήταν πουθενά.

Λογικό ήταν να υπάρξει έντονη μουρμούρα για την απουσία του και πολλοί να θυμηθούν τις προεκλογικές του κορώνες περί Γκάλη.

Τέλος πάντων εμείς ευχόμαστε κατ αρχήν να είναι όλα καλά και να μην υπήρξε κάτι σοβαρό που να τον κρατησε μακριά. Απ’ εκεί και πέρα πιστεύουμε ότι θα απαντήσει με mail (όπως κάνει πάντα) για να εξηγήσει τους λόγους της απουσίας του.

Διότι είναι σοβαρό το ζήτημα. Ο Φάνης (που ήταν στην κίνηση Φασούλα ) πχ ήρθε από την Πάρο όπου ζει μόνιμα ενώ άλλοι διέκοψαν την καλοκαιρινή τους χαλάρωση.

Θα υπάρξει διευκρίνιση απευθείας από τον Φασούλα; Για να δούμε.