Ο Insider αποκαλύπτει ότι αρχίζουν ήδη οι αλλαγές προπονητών στην Basket League. Για διαφορετικούς λόγους.

Αφού σας ξεκαθαρίσουμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι διαπραγματευσιμα, ειδικά όσα αποτελούν προσωπικό δεδομένο, θα προχωρήσουμε παρακάτω. Έξυπνα παιδιά είστε και καταλάβετε τι εννοώ. Τώρα αν κάποιοι βαυκαλίζονται για δήθεν αποκλειστικότητες που όλοι ήξεραν αλλά κανείς δεν έγραφε απο σεβασμό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Την ανάγκη για επιβεβαίωση του κάθε τουιτερά δεν τη μοιραζόμαστε. Πάμε παρακάτω. 

Υπάρχει ένας προπονητής που παίζει το κεφάλι του σε λίγες μέρες, από τη 2η αγωνιστική κιόλας της μεγάλης κατηγορίας. Δεν είναι μονο ότι ηττήθηκε στην πρεμιέρα. Δεν είναι μόνο ότι πλακώθηκε με έναν αμερικανό. Είναι και η γενικότερη συμπεριφορά του που δεν αρέσει στους παράγοντες της ομάδας.

Αν υπάρξει και δεύτερη στραβή θα αποχαιρετήσει. Και να ξέρετε ότι δε θα είναι ο μόνος. Στις εθνικές κατηγορίες υπάρχει ήδη ένας που βρίσκεται υπ’ ατμον εδώ και μέρες με την ανακατωσούρα που έχει προκαλέσει. Εντός κι εκτός γηπέδων. Αν ηττηθεί θα φύγει και αυτός. Και πλέον θα πέσουν επάνω στην ομάδα πολλοί υποψήφιοι.