Ευτυχώς που αυτό συμβαίνει σε κάποιο πρωτάθλημα της Αφρικής και όχι εδώ γιατί θα γελούσαμε ακόμα. Ο Insider έχει την αποκάλυψη για το «αφρικανικό πρωτάθλημα».

Σε ένα πρωτάθλημα μιας χώρας στην Αφρική, γίνονται τρομερά πράγματα!

Υπάρχει ένας «κρυφός» μεγαλομέτοχος- δε θέλει να φανερωθεί λόγω ενός όχι και τόσο έντιμου πρότερου βίου που κουβαλά- ο οποίος κινείται από ομάδα σε ομάδα (της Αφρικής). Όσα ακούγονται για εκείνον, δεν αγγίζουν απλώς το όριο του μύθου αλλά έχουν προκαλέσει ακόμα και την κινητοποίηση των Αρχών.

Ήταν παλιά σε μια ομάδα, έγραψε ιστορία (τρόπον του λέγειν). Πήγε σε άλλη και ξεπέρασε τον εαυτό του καθώς διαδραματίζονταν σκηνές που ουδέποτε είχε ζήσει το (αφρικανικό) μπάσκετ και η ομάδα δεινοπαθεί, φέτος άρχισε να βρίσκει το δρόμο της.

Είχε γράψει και κάμποσες σελίδες στο (αφρικανικό) ποδόσφαιρο κατά το παρελθόν και πριν ασχοληθεί με το (αφρικανικό) μπάσκετ, αλλά δεν έχουν καμία σημασία. Αποτελούν σκονισμένο γράμμα στο συρτάρι. Πλάι του κι ένας δούλος (Αφρικανός) που προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο για την αξιοπιστία, έχοντας πάρει διαζύγιο με την αλήθεια και παριστάνοντας τον ατζέντη παικτών (όχι μόνο Αφρικανών, κυρίως Αμερικανών).

Ο «φύλαρχος» αποφάσισε και πάλι να «επενδύσει» (ακόμα γελάμε) στο αφρικανικό πρωτάθλημα. Σου λέει, αφρικανικό είναι, έλεγχος δεν υπάρχει, πάμε να κάνουμε παιχνίδι. Από κοντά και ο δούλος συν μερικοί παρατρεχάμενοι που είναι παντός καιρού και φροντίζουν να εκμεταλλεύονται οτιδήποτε κινείται μέσα στη λάσπη μπας και πάρουν κανένα γρόσι.

Κρυφός είναι οπότε σου λέει θα ανοίξω τις δουλειές μου. Η Αφρική έχει γόνιμο έδαφος για επενδυτές (εδώ γελάμε) όπως του λόγου του. Μετακομίζει λοιπόν σε πόλη εκτός πρωτεύουσας (της αφρικανικής χώρας) και διατυμπανίζει ότι θα τη σώσει.

Τρέλα πανηγύρια από τους ιθαγενείς. Πήγε ο φύλαρχος που τον λένε κι επενδυτή, δεν έβγαλε καθρεπτακια και χάντρες αλλά διάφορα βουντού σαν αυτά που κάνουν εκεί στη ζούγκλα και υποσχέθηκε σωτηρία.

Σωτηρία, όμως, σε βάρους ποιου; Η σιγουριά που εκφράζουν ο φύλαρχος και οι ιθαγενείς ξεπερνούν κάθε όριο. Οι άλλες φυλές έχουν αρχίσει και ανησυχούν.

Τι θα συμβεί ως το φινάλε; Τι θα γίνει; Ποιος θα σωθεί;

Να ρωτήσουμε τον «επενδυτή» γιατί τα πράγματα στην Αφρική δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα. Ελπίζουμε πάντως τόσο οι άλλες ομάδες που απαρτίζουν την αφρικανική Λίγκα όσο και η Ομοσπονδία της (αφρικανικής) χώρας να βάλουν κάποια στιγμή ένα «τέλος» στις επενδύσεις.