Κάτι το οποίο δεν θέλαμε να πιστέψουμε ακούσαμε μέσα (inside) από τα γήπεδα των νοτίων προαστίων. Παιδιά 14, 15, 16, 17 χρόνων κάνουν με το ζόρι 1-2 προπονήσεις την εβδομάδα γιατί ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου δεν έχει ώρες στα δημοτικά γήπεδα για τις ομάδες παιδικών και εφηβικών.

Μάλιστα ακούστηκε και οφείλουμε να το μεταφέρουμε ότι ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος δεν απάντησε καν στο αίτημα συλλόγων και μάλλον σφυρίζει αδιάφορα.

Προτεραιότητα Δήμαρχε είναι τα παιδιά και όχι οι αντρικές και γυναικείες ομάδες μόνο. Προτεραιότητα είναι η άθληση και όχι το βόλεμα κάποιων που σας ψηφίσαν.

Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητέ κ. Λιόλιο και αγαπητή ΕΟΚ, δεν είναι όλα αρμοδιότητα σας αλλά η δύναμη σας είναι μεγαλύτερη από ότι νομίζετε ή πιστεύετε. Προστατέψτε με το τρόπο σας τα παιδιά γιατί αν περιμένετε από την ΕΣΚΑΝΑ, θα αργήσει και άλλο η ανάπτυξη.

Όχι μόνο στο Παλαιό Φάληρο αλλά όπου υπάρχει ανάγκη, πιέστε την τοπική αυτοδιοίκηση να κάνει το αυτονόητο να έχει γήπεδα για όλους και όχι για λίγους.

 

ΥΓ. Ξέρετε όλοι πια για τους γνωστούς δημάρχους που στην πανδημία όταν οι γιατροί λέγανε άθληση, αυτοί βγάζανε τα διχτάκια από τα γήπεδα και ξηλώνανε μπασκετες που δεν επανάφεραν σε κάποιες περιπτώσεις ποτέ πίσω.