Θα μπορούσαμε να σας γράψουμε ότι ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Βασίλη Σπανούλη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία. Ή ότι ο Ολυμπιακός φέρνει από την Αγία Πετρούπολη τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Μάνο Παπαδόπουλο καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να γίνει πρόεδρος και προπονητής στην ομάδα που μεγάλωσε, το Μαρούσι.

Σκεφτήκαμε να γράψουμε ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κέρδισε στο Συμβούλιο Επικρατείας για το ηλικιακό όριο και ακυρώθηκαν οι εκλογές της ΕΟΚ. Δεν το κάναμε αφού εκτιμήσαμε ότι την ίδια ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου δε θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. 

Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μας να βάλουμε για συμφωνία κυρίων και τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να πηγαίνει πρόεδρος στην ΕΟΚ κι αντίστοιχα ο Βαγγέλης Λιόλιος στον ΕΣΑΚΕ, αλλά και πάλι θεωρήσαμε ότι θα το παίρνατε χαμπάρι εύκολα.

Ψάχναμε να βρούμε κάτι που δε θα ήταν «χτυπητό» και ταυτόχρονα θα προκαλούσε αναστάτωση. Και τα καταφέραμε: Το ηλικιακό όριο των διαιτητών θα έβαζε πολύ κόσμο σε σκέψη, όπως κι έγινε. Ο Insider βρήκε το κατάλληλο μπασκετικο πρωταπριλιάτικο ψέμα για να την «πατήσετε».

Καλό μήνα λοιπόν με την επισήμανση ότι δε βρίσκεται καν στις σκέψεις της ΕΟΚ η αύξηση του ηλικιακού ορίου των διαιτητών από τα 50 στα 53 χρόνια. Μόνο στη φάρσα που σας σκάρωσε ο Insider θα το βρείτε.

Καλό μήνα και πάλι.