Όπως είχε αποκαλύψει πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Insider, η μεταβίβαση των μετοχών του Ιωνικού ολοκληρώθηκε, αφού μπήκαν κι υπογραφές. Έτσι το μόνο που απομένει θεωρητικά είναι να γίνουν οι ανακοινώσεις κι η αθηναϊκή ομάδα να μπει σε μία νέα εποχή, που θα έχει ως στόχο την διατήρηση της ομάδας στο υψηλότερο επίπεδο.

Βέβαια αν κι οι υπογραφές έχουν μπει, η υπόθεση έχει ακόμη λίγο δρόμο, αφού την προσεχή Δευτέρα (29/8) συνεδριάζει η ΓΣ του Ιωνικού, η οποία μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσει σε αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο των “κυανόλευκων”.

Πάντως τα περιθώρια για τον Ερασιτέχνη φαίνεται δεν είναι πολλά, αφού η ΚΑΕ είναι Διαγόρας Δρυοπιδέων, άρα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα μπάσκετ. Παρόλα αυτά ο ΓΣ σε περίπτωση που δεν είναι σύμφωνος με την εν λόγω διαδικασία μπορεί να μην παραχωρήσει το γήπεδο στην ΚΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση θα γίνει ξανά δύσκολη για το ιστορικό σωματείο. Όπως και να έχει η Δευτέρα αποτελεί μία κρίσιμη μέρα για τον Ιωνικό, καθώς πρέπει να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες, για να μπορέσει να κατέβει η ομάδα στην Μπάσκετ Λιγκ της νέας σεζόν.