Ο Insider αποκαλύπτει ότι δύο προπονητές τη «γλίτωσαν» μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε. Υπάρχει και μια special περίπτωση που δε θα έπρεπε να αισθάνεται κίνδυνο αλλά ο περίγυρος έχει άλλη άποψη.

Ωραία αγωνιστική αυτή του Σαββατοκύριακου. Και κυρίως αποδείχθηκε λυτρωτική για δύο προπονητές που «έπαιζαν το κεφάλι τους» αλλά οι νίκες άλλαξαν το κλίμα. Για την ακρίβεια, ο ένας φαίνεται ότι πατά πολύ γερά (πλέον) ενώ ο άλλος κέρδισε χρόνο.

Συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα όπου δεν υπάρχει υπομονή ή πίστωση χρόνου. Κάποιες καταστάσεις είναι τελείως διαφορετικές βέβαια και δε μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης. Άλλο να «κρίνεσαι» σε μια ομάδα που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί κι άλλο σε μια ομάδα που έχει περιορισμένες δυνατότητες, όχι μόνο αγωνιστικές αλλά και οικονομικές.

Είναι παράξενα κάποια πράγματα ειδικά όταν αγγίζουν περιπτώσεις που κανονικά δε θα έπρεπε να συζητάμε. Όταν είσαι 100% μέσα στους στόχους σου και το αποδεικνύεις κάθε εβδομάδα, κανονικά δε θα έπρεπε να έχεις κανένα θέμα, πολύ δε περισσότερο όταν είσαι χρόνια εκεί. Και δε χρειάζεται να αποδείξεις το παραμικρό.

Αρουραίοι υπάρχουν παντού. Με «κωλοτούμπες» ολκής, με «λυκοφιλίες» που ένωσαν εκείνους που κάποτε βριζόντουσαν (πάντα «στην πλάτη» και όχι ευθέως) αλλά τώρα έχουν αγκαλιαστεί και κάνουν και διαγγέλματα ή ακόμα κι εκείνους που θυμήθηκαν ότι είναι «υπερκομματικοί» στα δημόσια λόγια βέβαια και όχι στις ιδιωτικές πράξεις. Διότι «ιδιωτικά» το βρισίδι πάει σύννεφο. Ολόκληρο ΦΑΚΕΛΟ θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Κι από κοντά εκείνος που είχε αποτύχει οικτρά, αποχώρησε κι έβριζε επειδή δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την καταστροφή, πήγε στο μεσοδιάστημα κι έριξε μια- δυο ομάδες (μπορείς και τρεις) σε μια σεζόν αλλά επέστρεψε θριαμβευτής, μισθωτός και κριτής των πάντων. Και να λέει «μα δεν παίζουμε μπάσκετ» διότι περιμένει ότι θα αντικαταστήσει τον αντικαταστάτη του (τι σας λέει τώρα ο Insider) και θα «διαπρέψει» ξανά.

Εδώ γελάνε.

Κι ένα τελευταίο tip. Σε ομάδα έχουν αρχίσει κι αγανακτούν με την επιμονή του υπεύθυνου να προβάλλει διαρκώς ΕΝΑΝ παίκτη στα social media. Τι κι αν έχει δύο διεθνείς που έχουν κατακτήσει τίτλους (κι ευρωπαϊκό) και διαθέτουν μεγάλο όνομα. ΕΝΑΣ προβάλλεται αλλά κανείς απ’ αυτούς τους δύο. Ο ιδιοκτήτης το βλέπει το «μαγαζάκι» που στήνεται και σύντομα θα λάβει μέτρα. Το έχουν πάρει χαμπάρι και οι παίκτες που αποκαλούν «Λεμπρόν» τον συμπαίκτη τους.

Όχι τίποτε άλλο, το εκθέτουν το παιδί. Κι εκτίθενται.

Tags:
The Insider