Οι εκλογές στην ΕΟΚ θα γίνουν οριστικά και αμετάκλητα στις 12 Σεπτεμβρίου και παράπονο από τον Ιnsider σίγουρα δεν έχετε. Σας κράτησε συντροφιά πολύ καιρό με θέματα για τις εκλογές και με πάρα πολλά που ψιθυρίζονται στην πιάτσα.

Αφού περάσαμε τόσο μεγάλη ταλαιπωρία φτάσαμε στο σημείο να μπει αμφιβολία στη διεξαγωγή των εκλογών ακόμα και λίγα 24ωρα πριν τη διαδικασία. Παρά την προσφυγή της παράταξής του Παναγιώτη Φασούλα οι εκλογές θα γίνουν.
Από τις 13 Σεπτεμβρίου το μπάσκετ θα έχει νέα διοίκηση και σίγουρα θα περάσει σε μία νέα εποχή. Ομοσπονδία χωρίς Βασιλακόπουλο; Το φαντάζεστε, αλήθεια;

Είχε πλάκα πάντως όπως και μεγάλο ενδιαφέρον όλη αυτή η φασαρία πού έγινε στην προεκλογική περίοδο που κράτησε πολύ.
Οι κωλοτούμπες έδωσαν και πήραν και ακόμα και τώρα λίγο πριν περάσουμε στις κάλπες υπάρχουν οι αρουραίοι που σπεύδουν να βρουν νέα φωλιά. Παράγοντες αλλά και δημοσιογράφοι που παραγοντίζουν και έχουν κάνει την προσκόλληση καθημερινή τους συνήθεια έχουν αρχίσει πλέον να γλείφουν αλλού. Ειδικά ορισμένοι άλλαζαν στρατόπεδο κάθε 10 μέρες. Υπήρχαν κι άλλοι που έκαναν με ιδιαίτερη θέρμη τον αγαπητικό σε δύο υποψηφίους προέδρους. Ήθελαν να δουν που θα κάτσει η μπίλια ώστε στο τέλος να κάνουν τους θριαμβευτές.

Δεν το είχαν σε τίποτα να πανηγυρίζουν σα χουλιγκάνια για τον ένα υποψήφιο και μετά να πηγαίνουν και να κάνω τους υποστηρικτές σε έναν άλλον.
Υπήρχαν άλλοι οι οποίοι όχι απλώς ευεργετήθηκαν από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο αλλά πιθανότατα του χρωστούν και την υπόστασή τους που δεν το είχαν σε τίποτα όχι απλώς να πάνε απέναντι (δεν είναι κακό να διαφωνήσεις κάποια στιγμή με έναν άνθρωπο) αλλά να τον βρίζουν και χυδαία. Και ας το φιλούσαν κάποτε τα παπούτσια λέγοντάς του “πόσο μεγάλος είσαι”…
Ακόμα και σκυλοτροφή ήταν ικανή να φάνε για το μεγάλο πρόεδρο τον οποίο τώρα βρίζουν, του χρεώνουν όλα τα κακά του μπάσκετ και αλληθωρίζουν είτε προς το Φασούλα είτε προς το Λιόλιο.

Το κακό για αυτούς είναι ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι τόσο ο Λιόλιος όσο και ο Φασούλας.
Η αλήθεια είναι επίσης ότι ο Φασούλας που δεν ήταν το φαβορί και αφήστε τι σας έλεγαν διάφοροι, κατάφερε να πετύχει το μοναδικό αυτογκόλ λίγο πριν την εκπνοή. Ήταν πάρα πολύ κακή η κίνηση του και εντελώς αντίθετη με όσα ο περίγυρος του αλλά και οι υποψήφιοι του διέδιδαν στην μπασκετική πιάτσα. Ότι σαρώνουν ότι συντρίβουν ότι κυριαρχούν με άνεση ότι έχουν πάνω από 70% των σωματείων. Όταν την ίδια στιγμή τα σωματεία έλεγαν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην προεκλογική εκστρατεία του Φασούλα ήταν η επαφή με τα σωματεία.

Περισσότερα θα σας πούμε μετά τις εκλογές. Προς το παρόν ο Ιnsider σας αναφέρει ότι άρχισαν οι κωλοτούμπες καθώς διάφοροι ξεκίνησαν τα γλειψίματα στον υποψήφιο που δείχνει αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Αλλά μετά τις εκλογές θα σας γράψουμε πολλά περισσότερα για τα προεκλογικά και τα εκλογικά.