Ο Insider μπαίνει στα ενδότερα της ΕΟΚ και μεταφέρει ότι σύντομα θα γίνει χαμός. Διότι υπάρχει μια πληροφορία που κυκλοφορεί μεταξύ των μελών ότι το ταμείο είναι σε οριακό επίπεδο. Και συγκεκριμένα στις 50 χιλιάδες ευρώ με το «κλείσιμο» του μηνός Μαϊου. Τον Απρίλιο ήταν πολύ παραπάνω.

Στις 27 Απριλίου λοιπόν σύμφωνα με τα στοιχεία που παραδόθηκαν στα μέλη του Δ.Σ της ΕΟΚ, φαινόταν ότι το ταμείο της Ομοσπονδίας είχε περίπου 410 χιλιάδες ευρώ. Καθόλου άσχημο δεν το λες το συγκεκριμένο ποσό. Μόνο που εδώ κα μέρες κυκλοφορεί έντονα ανάμεσα στα μέλη της ΕΟΚ ότι έχει πέσει στα 50 χιλιάρικα και με αυτά «έκλεισε» ο Μάιος.

Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό να ζητούν:

-Αναλυτική κατάσταση των εσόδων και των εξόδων προκειμένου να διαπιστωθεί γιατί ακριβώς έπεσε τόσο πολύ το ποσό
-Επαρκείς εξηγήσεις για το λόγο που μια διοίκηση Πρωτοδικείου προχώρησε σε δαπάνες χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.

Θα περιμένουμε λοιπόν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Διότι αν αληθεύει ότι το ποσό έπεσε στις 50 χιλιάδες τότε θα πρέπει άμεσα η Ομοσπονδία να παρουσιάσει τις δαπάνες.

Για να μη μας παρεξηγήσετε καθώς έχετε λυμένο ζωνάρι για καβγά με τις εκλογές: ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέμε κάτι κακό. Απλώς ότι αν το ταμείο έχει πέσει κατά 350 χιλιάδες περίπου, πρέπει τα μέλη να γνωρίζουν τα παραπάνω.

Για να δούμε.

Tags:
ΕΟΚ