Αρχικά θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία. Συγκεκριμένα στις Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΓΣ Ιωαννίνων και Ολυμπιακό Βόλου, που θα λάβουν μέρος στη Β’ Εθνική αλλά και σε ΓΣ Σοφάδων, Αγριά και ΑΟ Τρίκαλα που θα αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Καλά να είναι οι άνθρωποι, να στηρίζουν το μπάσκετ και να συγκεντρώσουν γύρω τους την τοπική κοινωνία.

Να βρουν τη στήριξη που επιθυμούν στο έργο τους.

Μόνο που υπήρξε κι ένα θέμα που… δε χτύπησε καλά. Δύο ανακοινώσεις είχαν μέσα πολλές ίδιες προτάσεις και ο Insider δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. Τον ενημέρωσαν ότι τις έχει γράψει το ίδιο άτομο.. Του απάντησα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα και στο κάτω- κάτω αυτό θα άξιζε να το «καυτηριάσεις» εφόσον το άτομο το έκανε προς άγραν ψήφων. Μου εξήγησε ότι δεν είναι καλή η εικόνα και σ’ αυτό δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε…

Μα ίδιες προτάσεις; Και να πω ότι είναι από την ίδια πόλη, όλα καλά. Η Καρδίτσα με την Αγριά (που βρίσκεται κοντά στο Βόλο) δεν έχουν καμία σχέση.
Για του λόγο του αληθές.

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Αν και η πρόσκληση έγινε αργά (10 Αυγούστου) η διοικούσα επιτροπή έκρινε ότι είναι ευκαιρία η ομάδα μας να κάνει το άλμα στην επόμενη κατηγορία»
Αγριά: «Αν και η πρόσκληση έγινε αργά (10 Αυγούστου) το Δ.Σ έκρινε ότι είναι ευκαιρία η ομάδα μας να κάνει το άλμα στην επόμενη κατηγορία»

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Η σημερινή ημέρα μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως ιστορική»
Αγριά: «Η σημερινή ημέρα μόνο ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί»

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Υπολογίζοντας τη στήριξη των φιλάθλων και της πόλης μας που τη χρειαζόμαστε πλέον περισσότερο από ποτέ»
Αγριά: «Ζητούμε την στήριξη των φιλάθλων και της πόλης μας που τη χρειαζόμαστε πλέον περισσότερο από ποτέ»

Συγχαρητήρια αλλά και λίγη περισσότερη προσοχή.