Ο Insider, λίγο πριν από την έναρξη της 12ης αγωνιστικής της Basket League επισημαίνει κάτι που έπεσε στην αντίληψή του κι αναρωτιέται αν θέλουμε κανονικό πρωτάθλημα ή όχι.

Για να τελειώνουμε κάποια στιγμή: Ξέρουμε ότι πολλοί θα μας πείτε «γράψε όλη την αλήθεια και όχι με αναμασήματα». Θα σας πω ευθαρσώς ότι δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω στα δικαστήρια ακριβώς επειδή γνωρίζω ότι το θράσος ορισμένων δεν έχει όριο και θα κουνήσουν το χέρι της Δικαιοσύνης και της Αθωότητας (τρομάρα τους). 

Για να καταλάβετε ένας από το «παρεάκι» ενώ μοιάζει με τον ελέφαντα στο δωμάτιο, λέει δεξιά κι αριστερά «αφού δεν αναφέρουν το όνομά μου δε με ενδιαφέρει».

Κι ας γελά μια Μεγαλόνησος (μαρτυρική μάλιστα) μαζί του μετά τα όσα βγήκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στέλνω μηνύματα. Διότι μπορεί να μας λένε το απίστευτο «φέρε αποδείξεις» αλλά μπορούμε κι εμείς να «ξεφύγουμε» και να πούμε «έχουμε ενδείξεις, οπότε θα σας δώσουμε κάποια μηνυματάκια». Τέλος εκπομπής.

Για να τελειώνουμε επίσης…

Κανονικά θα πρέπει ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ να συνεργαστούν ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτό το χάλι και να φύγουν οι «κατσαρίδες» από το μπάσκετ. Ας τους πάρει 8, ας τους πάρει και 28 (μπορεί και να μην είναι τυχαίοι οι αριθμοί) μήνες αλλά ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

Αν η Μεγαλόνησος έδειξε το δρόμο με τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ας αναλογιστούμε ότι οι «υπεύθυνοι» βρίσκονται στην Ελλάδα. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Κι εμείς κάνουμε ότι δε βλέπουμε.

Αυτή η ΝΤΡΟΠΗ με τους ΙΔΙΟΥΣ πρωταγωνιστές (κι ας κρύβονται) θα πρέπει να σταματήσει. ΕΛΕΟΣ.