Και τι δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ. Από συγχωνεύσεις ομάδων που δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, σε εξαγορά ΑΦΜ, wild cards και πάει λέγοντας, όλα στο ελληνικό μπάσκετ που κάποτε η Α1 αποτελούσε τη βιτρίνα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όλα αυτά φυσικά δεν ανήκουν στο παρελθόν. Ακόμα και σήμερα, το φετινό καλοκαίρι, υπάρχει τέτοιο σενάριο. Εμείς μπήκαμε στα αποδυτήρια ομάδας, στήσαμε αυτί και ακούσαμε καθαρά τις σκέψεις που προσπαθεί ομάδα να κάνει πράξη. Συγκεκριμένα, ομάδα που από την περασμένη σεζόν έχει ανεβάσει το μπάτζετ της, “ψάχνεται” να παίξει στη Basket League. Κενή θέση βέβαια δεν υπάρχει, με δεδομένη και την αναδιάρθρωση και τα όσα διαδραματίζονται. Πόρτα εισόδου δεν υπάρχει, υπάρχει όμως παράθυρο. Πώς λέγεται το παράθυρο; Εξαγορά και συγχώνευση. Με τη συγχώνευση να είναι νόμιμη μιας και θα βρίσκονται οι ομάδες από την ίδια περιφέρεια.

Οι σκέψεις είναι προχωρημένες και για αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας κινήθηκε άμεσα για την ανανέωση του προπονητή, στον οποίο βλέπουν τον αρχιτέκτονα του νέου ρόστερ.

Άντε και εις άλλα με υγεία…