Δεν είναι λίγες οι φορές που η τεχνογνωσία εκλείπει από ομάδες εθνικών κατηγοριών και γίνονται λάθη που άλλες φορές κοστίζουν και άλλες όχι. Είναι λογικό άλλωστε, δεν γεννήθηκαν όλοι γνωρίζοντας τι και πώς και σε καιρούς οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν τα λεφτά για να φέρεις στην εκάστοτε ομάδα τεχνοκράτες. Τι συμβαίνει όμως όταν νομίζεις ότι ξέρεις, αλλά δεν ξέρεις και βάζεις την ίδια σου την ομάδα σε κίνδυνο;

Ομάδα λοιπόν των εθνικών κατηγοριών είχε από την περασμένη σεζόν στο ρόστερ της έναν αθλητή. Ο αθλητής αποφάσισε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τις ακαδημίες του συλλόγου. Εξέδωσε μάλιστα και την κάρτα υγείας αθλητή και αποτελούσε μέλος των αποστολών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τι έλειπε; Το δελτίο!

Οι παράγοντες της ομάδας δήλωναν μάλιστα κανονικά τον παίκτη, εν αγνοία του οποίου δεν είχε εκδοθεί δελτίο για τη φετινή σεζόν. Όταν μάλιστα σε αγώνα της ομάδας, ο κομισάριος παρατήρησε τι είχε συμβεί, οι δύο παράγοντες του «ανέλαβαν» την υπόθεση, προσπάθησαν να διορθώσουν το πρόβλημα, διορθώνοντας την ημερομηνία του δελτίου χειρόγραφα.

Όταν σε επόμενο αγώνα και ο διαιτητής και ο κομισάριος της αναμέτρησης τους εξήγησαν πως αυτό το δελτίο δεν μπορεί να ισχύσει και υπάρχει κίνδυνος μηδενισμού της ομάδας, πάρθηκε η απόφαση να απομακρυνθεί ο παίκτης. Το κορυφαίο; Πέραν του παίκτη, δεν είχε ιδέα ούτε η… κεφαλή της ομάδας, με τους κυρίους που ανέλαβαν το θέμα, να ζητούν συγγνώμη στον παίκτη για το συμβάν.

Η συνέχεια στους δέκτες σας…