Τα Χριστούγεννα και η περίοδος των εορτών είναι μία καλή περίοδος για ομάδες να δουν τι δεν έχει πάει καλά μέχρι στιγμής και να το διορθώσουν. Φυσικά, δυνατότητα μεταγραφών για ομάδες της Α2 και των πιο κάτω κατηγοριών δεν υφίσταται, εκτός αν μιλάμε για κοινοτικό, όμως αλλαγές μπορούν να γίνουν σε πάγκους ομάδων.

Τι έχουμε λοιπόν; Δύο ομάδες των εθνικών κατηγοριών βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Η μία ομάδα τον γνωρίζει πολύ καλά, μιας και έχει θητεύσει στην τεχνική ηγεσία, ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν. Βέβαια, ο προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο, όμως οι δεσμοί με την πρώην ομάδα είναι άρρηκτοι και οι συνθήκες στην τωρινή ομάδα όχι οι καλύτερες δυνατές, οπότε δεν αποκλείεται ο… γάμος.

Όσο για την άλλη ομάδα; Εκεί, οι στόχοι ξεκίνησαν για κορυφή και άνοδο, όμως τα προβλήματα στα αποδυτήρια αλλά και οι υποδείξεις από τους… από πάνω, έφεραν αλλαγές. Οι αλλαγές όμως δεν άρεσαν στους παίκτες. Εδώ όμως είναι το… μυστικό. Ποιος είναι ο πρώτος στη λίστα της διαδοχής; Αυτός που αντικαταστάθηκε…!