Νίκη έφερε γνωστή ομάδα του Βορρά που φέτος αποφάσισε να επενδύσει ένα μεγαλύτερο μπάτζετ με στόχο να έρθει μία καλύτερη θέση και ει δυνατό μία μεγάλη επιτυχία. Το ρόστερ ενισχύθηκε, όμως τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά και έφεραν σκέψεις και γκρίνια.

Ο προπονητής ήταν ακλόνητος στις πρώτες συζητήσεις και μάλιστα, η διοίκηση του είχε υποσχεθεί ότι θα τον στηρίξει και πως φταίνε οι παίκτες για τις ήττες και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αλλαγές μεσούσης της σεζόν. Παρόλα αυτά, ο προπονητής γνώριζε πως η… καμπάνα θα χτυπήσει γι’ αυτόν, χωρίς να ευθύνεται, αλλά επειδή το DNA της ομάδας μυρίζει… χωριό.

Πάμε στο σήμερα τώρα που φαίνεται πως η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους της με τον προπονητή, παρά το επιτυχές αποτέλεσμα της αγωνιστικής. Ποιο είναι όμως το θέμα της ομάδας; Δεν θέλει να φανεί πως προχώρησε σε απόλυση προπονητή και μάλιστα μετά από θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής βέβαια δεν είναι… χτεσινός. Και επειδή είναι και νεαρός ηλικιακά, δεν θέλει να «χαλάσει» το όνομα του, οπότε δεν πρόκειται να κάνει χατίρια. Τα… σπουδαία σε λίγες ώρες.