Θετική, χωρίς αμφιβολία, είναι η αύξηση των εισιτηρίων στην Α1 που ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Κι επειδή η διοίκηση Χαλβατζάκη είναι γνωστό ότι δεν γενικολογεί για να βρει αφορμές να διαφημίσει τον πρόεδρό της, είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθούν και αναλυτικά στοιχεία στη δημοσιότητα.

Θα δούμε δηλαδή τα εισιτήρια που κόπηκαν στους αγώνες της κανονικής περιόδου, ξεχωριστά από αυτά των πλέι οφ. Θα δούμε επίσης και τα εισιτήρια που κόπηκαν ανά αγώνα. Για να αποστομωθούν οι δύσπιστοι που εκφράζουν… υποψίες ότι υπήρχαν σε κάθε αγωνιστική τουλάχιστον ματς με διψήφιο αριθμό εισιτηρίων, δηλαδη κάτω από 100 και ότι το ότι ο γενικός μέσος όρος είναι τετραψήφιος, δηλαδή πάνω από 1.000 εισιτήρια ανά ματς συνολικά σε κανονική σεζόν και πλέι οφ οφείλεται αποκλειστικά σε 4 ομάδες που είχαν “πελατεία” και ανέβασαν και τους υπόλοιπους.

Λογικά οι σχετικές υπηρεσίες επεξεργάζονται τα αναλυτικά στοιχεία και θα τα παρουσιάσουν σύντομα. Για να έχει και άλλα στοιχεία… αυτοπανηγυρισμών ο Γιώργος Χαλβατζάκης ο οποίος ίσως είναι απασχοηλμένος εσχάτως με κάποιες εξηγήσεις που πρέπει να δώσει στην διοίκηση του champions league της FIBA.