Ανω κάτω έγιναν τα πάντα στον Πανιώνιο με την ομάδα μετά την ξαφνική αποχώρηση του γιατρού Σταύρου Αλευρογιάννη που μπήκε μπροστάρης πέρσι σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να σώσει τον ιστορικό σύλλογο.Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι ότι με τα όσα έγιναν πέρσι κανείς λογικός μπασκετικός δεν έβλεπε φως και όλοι ήταν βέβαιοι για την αποχώρησή του.

Μην ξεχνάμε τα όσα είχαν συμβεί πέρσι με τους “πάνθηρες” ακόμα και όταν η ομάδα έπρεπε να πανηγυρίζει. Μην ξεχνάμε τις άπειρες κόντρες του με τους οπαδούς αλλά και με παίκτες που είχαν μπει μπροστάρηδες στα δύσκολα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι όλοι ήταν σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να παραμείνει και μάλιστα όταν ο Σακελλαρίου υπέγραψε στον ΠΑΟ ήταν 101% βέβαιοι ότι δεν θα συνεχίσει.

Το ερώτημα είναι τι έκαναν τα άλλα μελη της δίοικησης που δεν μπορεί να μην ήξεραν και πως ο ιδιος ο Αλευρογιάννης αφού κατά βάθος ήξερε τι θα συμβεί, γιατί δεν βγήκε να ενημερώσει νωρίς νωρίς. Αντιθέτως η ομάδα έκανε μεταγραφές, πήρε προπονητή και τώρα τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν να βρουν διάδοχο κατάσταση με τον γιατρό να τα ακούει “χοντρά” επειδή δεν ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι αποχωρεί.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τα όσα είπε στην ανακοίνωση παρέχει δωρέαν τις μετοχές του, δεν απαιτεί χρήματα για την περσινή χρήση και δεν υπάρχουν χρέη από πέρσι ενώ νομικά η ομάδα είναι έτοιμη. Αρκεί να βρει και διάδοχη συνέχεια.