Δεν τους… πάει η ησυχία στην ΑΕΚ. Φέτος που την περίμεναν, με το ρόστερ να έχει κλείσει νωρίς και θεωρητικά με σωστές επιλογές και όχι με το περσινό… μπάχαλο των απίστευτων πήγαινε – έλα, προέκυψαν άλλα.

Ο Μαυροκεφαλίδης αποτελεί παρελθόν, παίκτης – κολώνα για την ομάδα και οι… ψίθυροι έκαναν λόγο για ιατρικό θέμα. Από πλευράς της ομάδας φυσικά, γιατί ψάχνοντας… γενικότερα, για οικονομικά θέματα μάθαινε κανείς, για κάτι υπόλοιπα και για επιθυμία «ψαλιδιού» που δεν ήταν… αμοιβαία.

Όχι ότι έγινε κακοπληρωτής ξαφνικά ο Μάκης Αγγελόπουλος που έχει «ματώσει» για την ομάδα, αλλά φαίνεται ότι έχει βάλει μπρος ένα συμμάζεμα. Και φαίνεται αυτό και από όσα είχαν προηγηθεί με τον Χέρστον.

«Δεν μπήκε στο αεροπλάνο» έλεγαν για τον Αμερικανό που δεν ήρθε στην Ελλάδα την αναμενόμενη ημέρα. Οντως έτσι ήταν, αλλά… θα έμπαινε αν ήταν όλα καλά. Ο καθένας μπορεί να κρίνει πολλά τα πλέον των 500 χιλιάδων που προβλέπει το φετινό του συμβόλαιο, ειδικά με βάση την περσινή του προσφορά. Αλλά αποδείχθηκε ότι για να το σπάσει αυτό το συμβόλαιο, ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος δεν ήταν να του κρατάνε… κάβα κάτι περσινά οφειλόμενα.

Κι αν για τον Μαυροκεφαλίδη όλα δείχνουν ότι η αντικατάσταση θα είναι άμεση με τον Μαυροειδή, για τον Χέρστον υπάρχει μπέρδεμα. Τον παίκτη δεν τον θέλει ο Ζντοβτς. Ο οποίος θέλει περιφερειακό. Λογικά με τον έναν ή, τον άλλο τρόπο, θα τον αποκτήσει. Και θα μείνουν με την απορία αυτοί που συνυπολογίζοντας και τις άλλες προσθήκες ξένων περιφερειακών που έχουν προηγηθεί, αναρωτιούνται. Το μεγάλο πρότζεκτ Μωραϊτης, μόνο για την… αφίσα των διαρκείας με το σλόγκαν «μαζί παίζουμε καλύτερα» τον υπολογίζουν; Και φυσικά και για το εφηβικό;  Διότι για θέση στην αντρική ομάδα, δεν δείχνει να περισσεύει…