Ο Πανιώνιος μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά το καλοκαίρι που πέρασε αναφορικά με το αν θα αγωνιστεί ή όχι στα σαλόνια της Basket League, όμως αφού βρήκε το δρόμο του, τώρα ετοιμάζεται για το κάτι παραπάνω. Μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο που ο Σταύρος Αλευρογιάννης αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο δρόμο για την Α1 αλλά κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, πλέον ο στόχος είναι να ορθοποδήσει και να μπει στο δρόμο των επιτυχιών και των περασμένων χρόνων γεμάτων χαμόγελα και νίκες.

Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το basketblog.gr ο Σταύρος Αλευρογιάννης έχει βρει τον… άνθρωπο του. Τον άνθρωπο εκείνο που μπορεί να ενισχύσει οικονομικά τον Πανιώνιο και ουσιαστικά να τον αναγεννήσει από τις στάχτες του.

Ακόμα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα του «συμπαίκτη» όπως επίσης και τους στόχους και το επίπεδο στο οποίο θέλει να ενισχύσει τον Πανιώνιο, όμως είναι γνώστης των πραγμάτων στα εθνικά πρωταθλήματα, έχοντας βοηθήσει και στο παρελθόν μία ομάδα που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και θέλει να πετύχει το ίδιο και τώρα με τους «κυανέρυθρους». Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν όλα πάνε καλά με τον… μυστικό συμπαίκτη, τότε ο Πανιώνιος θα μπει σε μια νέα τροχιά, όμως σίγουρα εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.