Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ που έφυγε Απρίλη του 2016 από τους πράσινους και την επόμενη σεζόν ανέλαβε το μεγάλο πρότζεκτ της Μπάγερν που έχει μπάτζετ με προοπτική για τα 10εκ από τα υπάρχοντα σχεδόν 6-7,απέτυχε και φέτος στο Γιούροκαπ και έτσι η λύση της συνεργασίας ήταν δεδομένη.  Αν και μέχρι πρότεινος είχε μόλις μια ήττα στην λίγκα και πήρε το κύπελλο,η ομάδα ήταν πολύ ακριβή για να αποτύχει.

Και έτσι ο αποκλεισμός από την Νταρουσάφακα στα ημιτελικά του Γιούροκαπ κόστισε πολύ.Η  ομάδα μπήκε με μειονέκτημα στα ημιτελικά που ήταν στις 2 νίκες και στο πρώτο ματς στην Τουρκία έχασε από +20!

Η ήττα στο Μόναχο πόνεσε,οι κακές σχέσεις με τον μάνατζερ Μάρκο Πέσιτς και η ήττα με 20αρα μέσα στο Μόναχο από την Άλμπα ήταν το κερασάκι στην τούρτα.Ο Σέρβος τεχνικός και κόουτς της Εθνικής της πατρίδας του,έιδε την πόρτα της εξόδου και στην θέση του μάλλον πάει ένας συμπατριώτης του. Όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν αν και ακούστηκαν και τα ονόματα του κορυφαίου Γερμανού προπονητή Ντιρκ Μπάουερμαν που ανακοίνωσε ότι φεύγει από την Βούρτζμπουργκ και παίζει και το ενδεχόμενο συμβούλου στον σύλλογο ενώ ακούστηκε και αυτό του ιταλού Αντρέα Τρινκέρι που έφυγε από την Μπάμπεργκ.

Πλάκα πλάκα οι Γερμανοί γίνονται …Έλληνες και διώχνουν προπονητές όμως καθώς έχουν ρίξει χρήμα.Η Μπάγερν έχασε την ευκαιρία να πάει στην Ευρωλίγκα από το Γιούροκαπ αλλά θα το προσπαθήσει πλέον από την κατάκτηση του τίτλου