Πολλά λέγονται και ακούγονται για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό εν όψει των επικείμενων τελικών με τον ΠΑΟ αν και πρέπει να περιμένουμε καθώς αν οι “ερυθρόλευκοι” βρουν την ΑΕΚ στα ημιτελικά δεν θα έχουν και εύκολη αποστολή.

Πάντως στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι παρά τα προβλήματα θα μπουν πλήρεις και φρέσκοι στους τελικούς. Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος παρά το μειονέκτημα έδρας για να σωθεί η σεζόν. Και για πολλούς θα αποτελέσει κριτήριο για τα ποσά των νέων συμβολαίων τους. Ο Σφαιρόπουλος πάντως με τα όσα μαθαίνει από το ιατρικό επιτελείο γνωρίζει ότι θα έχει τους πάντες πλην Αγραβάνη και Τίλι στους τελικούς. Και θέλει να πάρουν δυνάμεις οι παίκτες του αυτό το 10ημερο μετά τα ματς με την Ζάλγκιρις και να κάνει μια μίνι προετοιμασία στα πρώτα ματς των πλέι οφ πιθανότατα με την Κύμη και ανάλογα τον αντίπαλο στην συνέχεια.

Όσον αφορά το θέμα παίκτη ο Ολυμπιακός έχει εξαντλήσει τις αλλαγές ξένων και έτσι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Για Έλληνα που έχει δικαίωμα δεν υπάρχει επίσης κάποια σκέψη και συνεπώς οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν χωρίς προσθήκη στην συνέχεια