Δεν συχνάζουμε μόνο στα αποδυτήρια ομάδων της Α2 ή της Β’ Εθνικής. Το αυτί μας φτάνει και στην Basket League πολλές φορές και κυρίως όπου υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και… ψίθυροι (όχι καρδιάς).

Απογοητευμένος, λοιπόν, είναι ένας Αμερικανός με την περσινή του απόφαση να δώσει τα χέρια με ομάδα με την οποία αγωνίστηκε. Και μάλιστα απογοητευμένος εις διπλούν. Ο πρώτος λόγος ήταν ότι δεν έπαιξε αρκετά, όσο περίμενε και όσο του είχαν πει στην αρχή. Ο δεύτερος όμως δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα. Ο παίκτης αποχώρησε για νέους προορισμούς, όμως είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς πίσω του. Η διοίκηση του έδινε την υπόσχεση πως θα πάρει άμεσα τα λεφτά του. Όμως το… άμεσα, καθυστέρησε λίγο. Έως πολύ. Και μέχρι τώρα δεν τα έχει πάρει.

Μάλιστα, είναι τέτοια η αγανάκτηση του παίκτη για τα οφειλόμενα που σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει άμεσα τη δικαστική οδό, να στείλει επιστολή στη FIBA και να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες. Θα πάρει τα λεφτά του ο παίκτης ή η ομάδα θα έχει καλό όνομα μόνο στα λόγια και θα χάσει λίγη από την… αίγλη που έχει αποκτήσει το όνομα της;