Ενα σενάριο που για την ώρα είναι μόνο σε κάποιων τα μυαλά, που ούτε καν έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους, ενδέχεται να εξελιχθεί σε πραγματικότητα και να φέρει μια περίεργη “τράμπα” προπονητών. 

Ο Γιώργος Καλαφατάκης αποτέλεσε αιφνιδιαστικά παρελθόν από τον Κεραυνό Στροβόλου και οι Κύπριοι έχουν πρώτο στις προτιμήσεις τους για αντικαταστάτη του τον Κρις Χουγκάζ, ο οποίος γνωρίζει άριστα το μπάσκετ της Κύπρου αφού δούλευε εκεί μέχρι να αποδεχθεί την πρόσκληση του Πανιώνιου.

Ο Χουγκάζ βέβαια έχει δουλειά, όμως με όσα συμβαίνουν στον Πανιώνιο και κυρίως με τη δεινή βαθμολογική του θέση, τίποτα δεν πρέπει απίθανο εκεί. Ούτε καν το να επιβάλουν τη γνώμη τους οι, ολοένα και περισσότεροι, που θεωρούν ότι αν υπάρχουν πλέον μαθηματικές ελπίδες παραμονής, αυτές μπρούν να διατηρηθούν μέχρι τέλους μόνο με τον “Καλάφα”! Με έναν προπονητή δηλαδή που κατά καιρούς έχει καταφέρει τα… απίθανα σε ομάδες και έχει επιβεβαιώσει ότι έχει τον τρόπο του. 

Ισως να είναι γραφτό, λοιπόν, πάντα σε περίπτωση που υπάρξει άλλη μια αλλαγή προπονητή στον φετινό Πανιώνιο, να πάρει ο Καλαφατάκης μια δουλειά την οποία άρχισε το  περασμένο καλοκαίρι και του τη διέκοψαν απότομα λόγω… πεισμάτων, με τα γνωστά επακόλουθα.